Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
asika5 pisze:
ewona1 pisze:Kasia, ratunku, państwo jadą do W-wy do szpitala, oboje, nie wiadomo na jak długo, koty z Wólki zostają same od przyszłego tygodnia, na podwórku, polowa pewnie nie przeżyje, bo tam jest koci katar, może któreś z DT Kotkowa się zlitują, chociaż część tych najslabszych... Ewa
Randa pisze:Po niedzieli (czyli po19 lutym) Pani Teresa i jej mąż jadą do Warszawy, Pan Stanisław do szpitala, pani Teresa też będzie starała sie położyć i zrobić swoje badania...Kury przeniesione do sołtysowej już docelowo, koty zostają same...to znaczy będzie przychodziła sołtysowa, pewnie dojedzie też pinokio, ale większość czasu będą same na podwórku...
W adopcjach kompletny zastój, nikt nie dzwoni, nikt nie pisze.
Może jakiś DT jeszcze by się znalazł?
pinokio_ pisze:sluchajcie kochani!!!!!
prosze Was o porade, bo zupełnie nie wiem co mam robić. We wsi Czeremcha jest czlowiek, ktory ma 13 kotow i musi isc do szpitala, byc moze nawet na kilka miesiecy. Koty juz czasem ponoc zostawaly pod opieka kogos tam, ale tym razem gosc nie moze liczyc na pomoc i bedzie musial zostawic je zamkniete same w domu, albo wypuscic na ulice. Zglosil sie do naszego weta w Bielsku Podlaskim i prosi o pomoc. Wet mowi, ze facet jest jakis dziwny i juz mu kilka razy leczyl kilka kotow. Mowi, ze koty jakies zamorzone. Czlowiek ten ma jaks manie przesladowcza. Kiedys przyjechal do weta bosy.
Pomyslalam od razu, ze kto wie co tam u niego sie dzieje i co on wyprawia z tymi kotami? Ode mnie ta Czeremcha to chyba z 80 km. Co ja mam robić? Kotow szkoda. O facecie nic nie wiadomo. Zostawil tylko weterynarzowi swoj nr telefonu.
Czy i co mozna zrobic?
Przepraszam za ten post, ale normalnie zglupialam i strasznie sie zdenerwowalam. Prosze, doradzcie cos?
asika5 pisze:...
Poradżcie, co można podać kotu na nadżerki w jamie ustnej, czym smarować? Chodzi o moja Tikę nadal jest żle juz prawie tydzień nic nie je. Pewnie te nadżerki ja bolą
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 84 gości