MalgWroclaw pisze:Figusiu, duża mówi, że jestem chudziutka. Wymiziała mi boczki i tak mówi![]()
Fasolka
dlaczego jesteś chudziutka, Fasolciu
Figusia zaniepokojona
Moderator: Estraven
MalgWroclaw pisze:Figusiu, duża mówi, że jestem chudziutka. Wymiziała mi boczki i tak mówi![]()
Fasolka
puszatek pisze:co się dzieje, Izuś
puszatek pisze:szkoda, że nie możemy...![]()
dziewczyny...głosowałyście w krakweciepotrzeba głosów na Kinię i dziewczyny z Pomorza
Fasolko, szczupłe dziewczyny lepiej wyglądają...gdybyś mogła popatrzeć na Ciocię Anię![]()
Figusia zachwycona

ruda32 pisze:puszatek pisze:co się dzieje, Izuś
szkoda ,że nie możemy zabrać zimy,naprawić rury,zrobić kibelka

izka53 pisze:ruda32 pisze:puszatek pisze:co się dzieje, Izuś
szkoda ,że nie możemy zabrać zimy,naprawić rury,zrobić kibelka
Oj to to to![]()
Dziewczyny , ja tak mam , ze jak jestem przeziębiona , to straaaasznie marudzę, no ....jak facet , nie przymierzając![]()
A jak dołączają do tego jakieś plagi w pakiecie gratisowym, to juz tylko Wy mozecie poratować, dobrym słowem , kciukaskami i dowcipem.

ruda32 pisze:wiesz ja mam kibelek turystyczny u teściów na działce-wysłać priorytetem ?
A zmieści się do brodzika ? Nie , w brodziku stoi choinka, czeka na posadzenie w ogródku izka53 pisze:ruda32 pisze:wiesz ja mam kibelek turystyczny u teściów na działce-wysłać priorytetem ?
Kurierem Aniu , kurieremA zmieści się do brodzika ? Nie , w brodziku stoi choinka, czeka na posadzenie w ogródku
![]()
Tylko na ganku, mrozy się skończyły , czyli urobek spadnie a nie przymarznie do ......
Przepraszam , dziewczyny, to trochę moze niesmaczne, ale czarny humor mnie łapie

ruda32 pisze:lepszy czarny humor niż czarna rozpacz

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości