Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
LogoXD pisze:Nie wiem, nie wiem. Ten dziwny dźwięk jest słyszalny w całym domu. Jest trochę podobny do płaczu dziecka ale o wiele głośniejszy. Najgorsze jet to że jest tak dzień w dzień.
kotx2 pisze:LogoXD pisze:Nie wiem, nie wiem. Ten dziwny dźwięk jest słyszalny w całym domu. Jest trochę podobny do płaczu dziecka ale o wiele głośniejszy. Najgorsze jet to że jest tak dzień w dzień.
To na pewno kocurek![]()
mavi pisze:Niemowlaki śpią twardo. Śpią przy telewizji, przy burzy, przy hałasie z ulicy... Myślę, że darcie się kota, choćby bardzo głośne, nie powinno dziecka budzić. Ja odchowałam dwóch synów, obydwaj byli wyjątkowo płaczliwi, bardzo często się budzili, dużo płakali, wciąż mieli kolkę, do pół roku ich życia to ja się w ogóle nie wyspałamAle NIGDY nie obudził ich żaden hałas, nie przypominam sobie takiego przypadku. Budzili się w ciszy, w najmniej spodziewanym momencie... Życzę szczęśliwej symbiozy dziecio-kociej!
LogoXD pisze:Ok to fajnie.A jakaś rada dla rodziców
Jak przespać całą noc?
LogoXD pisze:Heh. Niestety.Ale te dźwięki są męczące. Ciekawi mnie czemu naśladuje kotkę. Wydaje te dźwięki bo prawie zawsze drugi kot przychodzi. No chyba że my się nie chce
Zaczyna koncert tak około 00:00 a kończy o 05:30. Trudno jest spać przy czymś takim.
LogoXD pisze:Ok to fajnie.A jakaś rada dla rodziców
Jak przespać całą noc?
kotx2 pisze:LogoXD pisze:Heh. Niestety.Ale te dźwięki są męczące. Ciekawi mnie czemu naśladuje kotkę. Wydaje te dźwięki bo prawie zawsze drugi kot przychodzi. No chyba że my się nie chce
Zaczyna koncert tak około 00:00 a kończy o 05:30. Trudno jest spać przy czymś takim.
Może spróbować kota wymęczyć zabawą , a w ciągu dnia nie dać mu za długo spać,może się przestawi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 168 gości