Erin pisze:Jola, narazie to trzeba w ankiecie Miau zagłosować.
no zagłosowałam, a w krakvecie nie?
a przypomniałam sobie hasło
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Erin pisze:Jola, narazie to trzeba w ankiecie Miau zagłosować.
aburacze pisze:Erin pisze:Tylko coraz bardziej mnie martwi to, co się zaczyna dziać na KV
Nie zaglądałem jeszcze na forum Krakvetu, ale to co było na wątku z ankietą miau to rzeczywiście było jakieś straszne. Koszmarne ataki i w ogóle, dobrze że moderator zamknął możliwość pisania nowych postów.
Z tego co pamiętam to po zgłoszeniu kandydatów wątek na KV też jest zamykany i nie można pisać, tylko głosować, mam rację?JolaJ pisze:zaraz zagłosuję tylko nie pamiętam danych logowania w krakvecie
Tu chodziło na razie o ankietę wewnętrzną miau, do której link podałem. Na razie chyba nie można głosować w Krakvecie.
A w razie czego, to chyba jest tam formularz do przypominania hasła, jeżeli się zapomniało?
Adam
JolaJ pisze:Gorzej gdy się zapomni nawet loginu
Erin pisze:Jak się zapomni loginu, to jest opcja "zapomniałem hasła"
Erin pisze:No bez przesady, swój mail to ja jeszcze pamiętam
aburacze pisze:Erin pisze:No bez przesady, swój mail to ja jeszcze pamiętam
Gratulujemy![]()
Natomiast JolaJ z tego co zrozumiałem zapomniała i hasła i loginu (zakładam że mail pamięta), a formularz do odzyskania hasła wymaga podania zarówno loginu jak i maila.
Mój kolega w takich przypadkach nadawał hasło "Bilobil"...
Adam
Cudak1 pisze:panikota pisze:
- Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/onetrzyw][img]http://tnij.org/onetrzybd[/img][/url]
Banerek zajmuje w pionie całe dozwolone miejsce. W poziomie brakuje 40 pikseli do dozwolonego maksimum.
JolaJ pisze:aburacze pisze:Erin pisze:Tylko coraz bardziej mnie martwi to, co się zaczyna dziać na KV
Nie zaglądałem jeszcze na forum Krakvetu, ale to co było na wątku z ankietą miau to rzeczywiście było jakieś straszne. Koszmarne ataki i w ogóle, dobrze że moderator zamknął możliwość pisania nowych postów.
Z tego co pamiętam to po zgłoszeniu kandydatów wątek na KV też jest zamykany i nie można pisać, tylko głosować, mam rację?JolaJ pisze:zaraz zagłosuję tylko nie pamiętam danych logowania w krakvecie
Tu chodziło na razie o ankietę wewnętrzną miau, do której link podałem. Na razie chyba nie można głosować w Krakvecie.
A w razie czego, to chyba jest tam formularz do przypominania hasła, jeżeli się zapomniało?
Adam
Gorzej gdy się zapomni nawet loginu
JolaJ pisze:No właśnie, jaka to rzadkość spotkać mężczyznę który nie dość że rozumie o czym mówię, to jeszcze potrafi przetłumaczyć to innym![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 67 gości