Będę robić bazarki, ale w pierwszej kolejności muszę spłacić długi w dwóch lecznicach, bo niedługo będzie mi wstyd się w nich pokazać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotx2 pisze::( Parę lat temu chciałam zabrać małą koteczkę od jednej gazdziny do siebie ale się nie zgodziła,koteczka była cudna ,mieliśmy plan z TŻ ,że ją uprowadzimy![]()
ale w dzień wyjazdu jak na złośc koteczka nie pokazała się
,potem dowiedziałam się ,że zginęła pod kołami samochodu
,do dziś mam jej zdjęcia w komórce...skradła moje serce
grzanka.ch pisze:Zrobiłam nietypowy bazarek na zakopiańskie koty. Może coś się uda uzbierać...
viewtopic.php?f=20&t=139038
grzanka.ch pisze:My już ustaliłyśmy z Toszą na priv, że z bazarku się uzbiera na trzecią sterylkę (a nawet, jeśli nie, to dołożę z własnej kasy).
Chiara pisze:Czyli krótkie podumowanie akcji kotów zakopiańskichMamy zadeklarowane trzy wpłaty na trzy kotki: ode mnie, od Sylwii i od Grzanki. Zatem robimy trzy przelewy w tytule: Operacja Zabieg koty zakopiańskie. Tosza, po dostarczeniu faktury i zdjęć robimy przelew na Towje konto. Powodzenia w łapaniu! Super, że udało się sprawę pchnąć o trzy kotki mimo kryzysu w kasie OZ
Oby wszystko poszło dobrze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Bells, Google [Bot], kangaroocomp, Szymkowa i 828 gości