Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
justyna8585 pisze:a nie byłby lepszy Unidox?
Zajrzyjcie,błagam... Kot miał być powieszony na drzewo,jest brudny i ma ciężki kk.Nie przeżyje...
viewtopic.php?f=1&t=139069
CatAngel pisze:Ja podaję Unidoxu kota dzikiego wolno-zyjącego zadziałał w 5 dni.
![]()
Pół tabletki kruszę i mieszam z sosem z wątróbkiMożna podawać więcej tabletki, ale z umiarem.
Nienawidzę podawać tabletek w całości, u mnie domowe koty reagują obronie i udają że mają wściekliznępiana leci z pyska i oczy jak 5zł
ankacom pisze:Pisałaś, że jutro wybierasz się z nim do weta. Niech zerknie, może jednak nie był kastrowany. U mojego kota po kastracji około miesiąca zapach moczu był nie bardzo,
ale z każdym dniem było coraz lepiej. Trzeba to przeczekać.
Ja używam BENKA LAWENDOWEGO i BENKA NEUTRALIZATOR LAWENDOWEGO.
Ostatnio znajomy pytał jakiego żwirku używam, że mając 5 kotów nie ma w domu niedobrego zapachu. Kupa jak każda brzydko pachnie ale jak zasypie zapachowym żwirkiem to jest po jakimś czasie dobrze. A tak w ogóle to staram się wybierać kupy zaraz po zrobieniu.
Moje koty najczęściej korzystają z kuwety właśnie w nocy. Jak miałam małe kuwety to było więcej hałasu bo bardzo grzebały i kręciły się w kółko przed i po załatwieniu się. Filuś jest dużym kocurkiem i może ma za małą kuwetę.
Napisz jakie mokre jedzenie dajesz Filusuowi.
CatAngel pisze:Ja bym mu zmieniła tego Whiskasa(osobiście sama nie daję Whiskasa mokrego moim kotom) na to jedzenie http://www.happyclassiccats.co.uk/poland/ (naturalne składniki to min.99%) jeżeli jest promocja (tak jak u mnie w osiedlowym sklepie) to koszt 1.99 a normalna cena 2.50zł (real, carrefor, auchan itp markety)
tutaj jest http://www.telekarma.pl/p7388/butchers. ... 0nbspg.htm ale w sklepie raczej taniej wyjdzie
wanilia03 pisze:(...)
Filuś ma naprawdę dużą kuwetęi wlasnie kupilam mu krytą oraz neutralizator Benek
Kupki też wyciągam od razu tak samo jak mocz , ale to nie zmienia faktu że odór jest silny. Kastrowany był bo ma wygolone klejnoty oraz ślady nacięć
Jeśli chodzi o mokrą karmę to daję Whiskas w saszetkach bo lubi , a sucha karma to Orijen o bardzo dobrym składzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 100 gości