bibuś pisze:15 i 19 czyli plecak i tunika z bawełny na start
Dziękujemy ogromnie!

Moderator: Moderatorzy
bibuś pisze:15 i 19 czyli plecak i tunika z bawełny na start
Dorota Wojciechowska pisze:To ja 6 i 7 za wywoławczą![]()
A "Spóźnieni kochankowie"uffff też mam i na samo wspomnienie tej treści mam ciary.
Nigdy nie przeczytałam nic równie ciekawego i pięknego o miłości - no prawie nigdy![]()
Polecam absolutnie polecam
Cookie1706 pisze:Dorota Wojciechowska pisze:To ja 6 i 7 za wywoławczą![]()
A "Spóźnieni kochankowie"uffff też mam i na samo wspomnienie tej treści mam ciary.
Nigdy nie przeczytałam nic równie ciekawego i pięknego o miłości - no prawie nigdy![]()
Polecam absolutnie polecam
Dziękuje Mamuska Ci serdecznie![]()
Martynka robota czeka
gosiakot pisze:Witam , ponieważ Terenia i Ja obie chcemy książkę "1000 dni w Toskanii" ustaliłysmy , że ustępuję Tereni -tym razemi pozostawiam możliwość nabycia ksiażeczki w opcji KT.
Po cichu natomiast planujemy ponownie ją wystawić na bazarek na potrzeby Kch jak już Terenia ją przeczyta - w ten sposób kocia chatka skorzysta 2 razy .
terenia1 pisze:To napisała Gosia
gosiakot pisze:Witam , ponieważ Terenia i Ja obie chcemy książkę "1000 dni w Toskanii" ustaliłysmy , że ustępuję Tereni -tym razemi pozostawiam możliwość nabycia ksiażeczki w opcji KT.
Po cichu natomiast planujemy ponownie ją wystawić na bazarek na potrzeby Kch jak już Terenia ją przeczyta - w ten sposób kocia chatka skorzysta 2 razy .
Zaraz wpłącam na konto 40zł za obydwie książeczki.
Cookie1706 pisze:moja mama prosi o Steel "Rytm serca" w opcji kup teraz![]()
sorki Dorotka
MartynaP pisze:Cookie1706 pisze:moja mama prosi o Steel "Rytm serca" w opcji kup teraz![]()
sorki Dorotka
a no to jak mama prosi to musi być![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości