W-wa potrzebna pomoc w złapaniu kota, JUTRO! Bardzo prosimy!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 10, 2012 16:34 Re: W-wa potrzebna pomoc w złapaniu kota, JUTRO! Bardzo prosimy!

:oops: :oops: :oops: chyba się starzeje... przepraszam!
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Pt lut 10, 2012 16:40 Re: W-wa potrzebna pomoc w złapaniu kota, JUTRO! Bardzo prosimy!

Więc kto i kiedy może pomóc łapać ? Ja jestem czynna w ten cały weekend i codziennie od 8 do 14.30 - później idę po córkę do przedszkola... A z Zuzią to już nie bardzo stać na mrozie...
mamuśka

Post » Pt lut 10, 2012 17:19 Re: W-wa potrzebna pomoc w złapaniu kota, JUTRO! Bardzo prosimy!

mamuśka, musisz bezpośrednio się upominać u osób, które już zawiadomiłaś że jest kot do złapania i oni chcą pomóc.

Tutaj nikt tego pytania nie zauważy...

Jakaś klatka JoKotowa powinna być chyba na weekend do wypożyczenia, ale to najlepiej wie Aleba, OKI i alix76, ja się nie orientuję.
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Wto lut 14, 2012 9:14 Re: W-wa potrzebna pomoc w złapaniu kota, JUTRO! Bardzo prosimy!

Kiedy ta łapanka? 18.02 coraz bliżej.
Kot mieszka na tej samej ulicy co ja :wink:
"Łapacz" ze mnie żaden, ale może jednak na coś się przydam (teorię znam :lol: )
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Wto lut 14, 2012 9:36 Re: W-wa potrzebna pomoc w złapaniu kota, JUTRO! Bardzo prosimy!

mamuśka- masz już wszystko czego trzeba:

salvadoredali67 pisze:Witam
mieszkam na Mickiewicza. sobota. niedziela do dyspozycji. w tygodniu po 18.00 . bo Mój bernardyn Shrekus wspaniały kochany i ślicznie sympatyczny ma prawo do obowiązkowego spaceru po mojej pracy . A potem mogę sobie do woli według niego łapać i wożić te kotforne kotecki..

Gdybym był potrzebny do wożenia, czekania w ciepłym samochodzie tudzież wypatrywania koteckuf to namiary telefoniczne ma od zawsze Aleba.
Łapać koteckuf to nigdy nie łapałem. ale dużo o tym czytałem i jedna dziewczyna mi na migi po piwie pokazywała.
tak , że teorie znam.

salvadoredali67 może dostać klatkę jokotową prawie w dowolnym momencie.

i masz ofertę Jagoody że razem z salvadoredali67 może łapać. I przetrzymać chwilę kota.

Wystarczy że to skoordynujesz. dogadasz z karmicielką by nie karmiła. Podasz dokładne namiary na kota osobom które zaoferowały łapanie. Ale zróbże to wreszcie, a nie tylko prosisz kolejne osoby o pomoc zamiast skoordynować wszystkie oferty które już masz.
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Wto lut 14, 2012 9:51 Re: W-wa potrzebna pomoc w złapaniu kota, JUTRO! Bardzo prosimy!

Mamuśka wie, że na kilka dni mogę przetrzymać kota u siebie, tylko brak "rąk" do łapania
ObrazekObrazek

Jagooda

Post » Wto lut 14, 2012 10:02 Re: W-wa potrzebna pomoc w złapaniu kota, JUTRO! Bardzo prosimy!

Jagooda pisze:Mamuśka wie, że na kilka dni mogę przetrzymać kota u siebie, tylko brak "rąk" do łapania

salvadore ma ręce ;)
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Wto lut 14, 2012 10:04 Re: W-wa potrzebna pomoc w złapaniu kota, JUTRO! Bardzo prosimy!

*anika* pisze:
Jagooda pisze:Mamuśka wie, że na kilka dni mogę przetrzymać kota u siebie, tylko brak "rąk" do łapania

salvadore ma ręce ;)

Jagooda też :wink:
Obrazek

jopop

Post » Wto lut 14, 2012 10:08 Re: W-wa potrzebna pomoc w złapaniu kota, JUTRO! Bardzo prosimy!

jopop pisze:
*anika* pisze:

salvadore ma ręce ;)

Jagooda też :wink:

To już co najmniej cztery sztuki rąk są :mrgreen:
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Wto lut 14, 2012 21:38 Re: W-wa potrzebna pomoc w złapaniu kota, JUTRO! Bardzo prosimy!

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Wto lut 14, 2012 23:29 Re: W-wa potrzebna pomoc w złapaniu kota, JUTRO! Bardzo prosimy!

*anika* pisze:

salvadore ma ręce ;)

i to ręce które leczą.

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Śro lut 15, 2012 9:18 Re: W-wa potrzebna pomoc w złapaniu kota, JUTRO! Bardzo prosimy!

Chyba widziałam wczoraj tego kota, długowłosy, lekko szarawy po bokach. Nawet mu fotki zrobiłam, ale niewyraźne bo nie mogłam podejść blisko, teraz nie wstawię, bo aparat został w domu :?
Był bojaźliwy i .... zapach był powalający po prostu !!!!
Czy nie lepiej jak się go złapie od razu zawieźć go w W-wie na kastrację?
ObrazekObrazek

Jagooda

Post » Śro lut 15, 2012 11:50 Re: W-wa potrzebna pomoc w złapaniu kota, JUTRO! Bardzo prosimy!

Mam nożyczki i widziałem jak się to robi.
jestem gotów podjąć wyzwanie.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Śro lut 15, 2012 12:41 Re: W-wa potrzebna pomoc w złapaniu kota, JUTRO! Bardzo prosimy!

salvadoredali67 pisze:Mam nożyczki i widziałem jak się to robi.
jestem gotów podjąć wyzwanie.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Tylko nie nożyczkami :strach:
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Śro lut 15, 2012 12:49 Re: W-wa potrzebna pomoc w złapaniu kota, JUTRO! Bardzo prosimy!

Czekanie aż mamuśka skoordynuje akcje raczej nie ma sensu.

Jagooda - skoro wiesz który to kot - umów się z salvadoredali67 na łapanie. Piotrze - jedna z naszych łapek jest na Suzina, dziś ma ją przejąć OKI, ale może w takim razie Ty to zrobisz i potem po złapaniu tego kota mi oddasz?

Kto jest tym transportem w sobotę? prośba o podanie namiarów Jagoodzie, skoro to ona ma przetrzymać kota.

Co do kastracji - powinien zadecydować ten, do kogo jedzie kot. Bo może chce zacząć od szczepienia.
Obrazek

jopop

[poprzednia][następna]