Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vailet pisze:Byś widziała miny sprzedawców jak wchodzę do sklepu i godzinę pytam o składile białka bo Bejbi może ok.30% nie więcej.Tylko drobiowe lub rybne,ale Bozita jest mieszana z wieprzowiną,kurczakiem i niektóre z wołowiną.
ruda32 pisze:vailet pisze:Byś widziała miny sprzedawców jak wchodzę do sklepu i godzinę pytam o składile białka bo Bejbi może ok.30% nie więcej.Tylko drobiowe lub rybne,ale Bozita jest mieszana z wieprzowiną,kurczakiem i niektóre z wołowiną.
ja mam taki fajny sklepik samoobsługowy,sama podchodzę do półek i grzebię
szkoda ,że Ty takiego nie masz
vailet pisze:ruda32 pisze:vailet pisze:Byś widziała miny sprzedawców jak wchodzę do sklepu i godzinę pytam o składile białka bo Bejbi może ok.30% nie więcej.Tylko drobiowe lub rybne,ale Bozita jest mieszana z wieprzowiną,kurczakiem i niektóre z wołowiną.
Mam też taki,ale jest drogi
ruda32 pisze:vailet pisze:ruda32 pisze:vailet pisze:Byś widziała miny sprzedawców jak wchodzę do sklepu i godzinę pytam o składile białka bo Bejbi może ok.30% nie więcej.Tylko drobiowe lub rybne,ale Bozita jest mieszana z wieprzowiną,kurczakiem i niektóre z wołowiną.
Mam też taki,ale jest drogi
no to szkoda
ja w swoim ciągle jakieś upusty dostaję mam nadzieję ,że facet nie wyprzedaje żeby zlikwidować sklep
ruda32 pisze:byłam Bozity nie ma
sklep od marca likwidują
na razie czynny będzie 3 razy w tygodniu po 3 godziny
będą wszystko wyprzedawać,drapaki,zabawki ,kosmetyki,posłania ,wszystko z upustami
ale szkoda blisko domu sklepik ,karma do wyboru na wagę
vailet pisze:ruda32 pisze:byłam Bozity nie ma
sklep od marca likwidują
na razie czynny będzie 3 razy w tygodniu po 3 godziny
będą wszystko wyprzedawać,drapaki,zabawki ,kosmetyki,posłania ,wszystko z upustami
ale szkoda blisko domu sklepik ,karma do wyboru na wagę
Szkodamoże warto w okresie wyprzedaży coś tam kupić
puszatek pisze:Aniu, po ile kupujesz Bozitę
puszatek pisze:faktycznie...Ania kupowała hrabiance jakieś małe puszeczki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, Wojtek i 9 gości