dinzoo pisze:Violaja mam cztery koty w domu i czasem jest tak jakby nie było żadnego
też mi brakuje latania, lekarstwem na to byłby mały kociak, ale ja nie mogę wziąć maluszka
Myślę że możesz
Moderator: Estraven
dinzoo pisze:Violaja mam cztery koty w domu i czasem jest tak jakby nie było żadnego
też mi brakuje latania, lekarstwem na to byłby mały kociak, ale ja nie mogę wziąć maluszka
Na pewno nie będzie ciągle leżał.Nie są zbyt nachalne i uczą się jak klepniesz na kolana to wskakują kalair pisze:Małe jest fajne, ale szalone i absorbujące. Ja mam trzy koty, czasem cisza, a czasem spać nie idzie..Mają własny tryb życia,
ale szybko wyrastają
vailet pisze:jak klepniesz na kolana to wskakująjak piesek.
izka53 pisze:Cześć , dziewczynki![]()
![]()
![]()
![]()
vailet pisze:jak klepniesz na kolana to wskakująjak piesek.
I Misia i Gucio tak robią , Misia mniej bo to dama dostojna i nie kolankowa, ale Gucio tylko czeka na takie zaproszenie. i nic mówić nie trzeba, tylko poklepać, a on juz jest a traktora włącza w locie![]()
Viola, jak będziesz miał sterylke ustawioną, to kilka dni wczesniej daj na PW adres, to wyśle kubraczek i napiszę do niego instrukcję obsługi , bo trochę poprawiony przeze mnie![]()
Rany, TŻ mnie zaskoczył - po kilku dniach pamiętałfacet pamiętał
![]()

izka53 pisze:Bo ja wiem , czy sztywnych![]()
pomiętoliłam, bo lezy koło mnie i nie wiem .
Mam zdjęcie Misi , ale bardzo malutkie
Uploaded with ImageShack.us
To było zaraz po operacji , jeszcze ma wenflon w łapce
izka53 pisze:A leżało![]()
właśnie , na pamiątkę - i TŻ , jak przyniósł, to sie śmiał , ze teraz to nawet pół Misi by nie weszło.
Prać można, oczywiście wyślę uprane. Przy łapkach są moje przeróbki, bo to trzeba do kota dostosować, każdy inną budowę ma
izka53 pisze:Dla Misi te dziury na łapki za duże były![]()
A teraz to by nawet samych paluchów nie wsadziła

Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 14 gości