^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 13, 2012 20:19 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

kya pisze:
Cudak1 pisze:
Zadałam wam pytania, bo byłam naprawdę ciekawa, dlaczego nie robicie nic by uratować koty, choć czasu i energii na działania wam nie brakuje.

E-dita naokraglo ratuje koty zabierajac je na DT i znajdujac nowe domy . Mnie tez udalo sie w ten sposob uratowac kilka kotow mimo, ze DT nie jestem. Na moje podworko tez podrzucono maluchy, ale po wyleczeniu trafily do nowych domow. Nie czekalam az urosna . Czy tzw. Zuszek musial zostac okaleczony przez psa na dzialce? Pamietasz jak kiedys mowilam zeby szukac domow, oglaszac te maluchy? A znaleziony miesieczny Babel(?). Czy ktos szukal mu domu?

Cudak1 sama szukasz domów dla kotów nie razi cie takie zachowanie? i nie zwalaj wszystkiego na nie przychylnosc kociego szczecina iza ma sporo fanów i jakoś nikt nie kwapił sie do zrobienia ogłoszen tak wiem zaraz bedzie podlinkowany wątek AfaS o trzech kotach od Izy
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Pon lut 13, 2012 20:25 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

monika74 pisze:
kya pisze:
Cudak1 pisze:
Zadałam wam pytania, bo byłam naprawdę ciekawa, dlaczego nie robicie nic by uratować koty, choć czasu i energii na działania wam nie brakuje.

E-dita naokraglo ratuje koty zabierajac je na DT i znajdujac nowe domy . Mnie tez udalo sie w ten sposob uratowac kilka kotow mimo, ze DT nie jestem. Na moje podworko tez podrzucono maluchy, ale po wyleczeniu trafily do nowych domow. Nie czekalam az urosna . Czy tzw. Zuszek musial zostac okaleczony przez psa na dzialce? Pamietasz jak kiedys mowilam zeby szukac domow, oglaszac te maluchy? A znaleziony miesieczny Babel(?). Czy ktos szukal mu domu?

Cudak1 sama szukasz domów dla kotów nie razi cie takie zachowanie? i nie zwalaj wszystkiego na nie przychylnosc kociego szczecina iza ma sporo fanów i jakoś nikt nie kwapił sie do zrobienia ogłoszen tak wiem zaraz bedzie podlinkowany wątek AfaS o trzech kotach od Izy

Sprostowanie...Wiora byla chetna zeby oglaszac Zuszki,ale czekala"na sygnal od izy". Najwyrazniej sygnal nie nadszedl .

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Pon lut 13, 2012 20:28 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

wypowiem sie poraz ostatni i na tym kończe dyskusje
Cudak1 gdybyś startowała sama z kinią zapewniam cie ze miała bys poparcie i kociego szczecina(dobrze mówie koci szczecinie?) i swinoujscia
Obrazek Obrazek

monika74

Post » Pon lut 13, 2012 20:31 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

kya pisze:
Cudak1 pisze:

E-dita naokraglo ratuje koty zabierajac je na DT i znajdujac nowe domy . Mnie tez udalo sie w ten sposob uratowac kilka kotow mimo, ze DT nie jestem. (...)

Przepraszam, nie doprecyzowałam - chodziło mi o ratowanie kotów Izy, a nie ogółem kotów.

e-dita pisze:
Cudak1 pisze:Te dzikie koty, które są u Izy, straciły wszystko. Drzewa, altanki, wszelkie schronienia. Były szczute psami, nie miały szans na życie w tym miejscu. W tym czasie cypisek zalogowana jako Normanek robiła sobie nawet jaja z tego na Izy wątku.... uważasz, że to było w porządku?
Lepiej je było koty tam zostawić by zginęły, niż dać im szansę na życie?

Cudak, czy byłaś w tym miejscu? Wiesz skąd Iza zabrała te koty? Ja byłam i sporo osób z Kociego Szczecina też było, ale Ty zdaje się znasz te opisy z wątku Izy, li i jedynie. Pełne dramatyzmu i przekolorowane. Koty to mądre zwierzęta i przeniosłyby się dalej, przy naszej małej pomocy, a Iza zabierając je do mieszkania sprawiła, że zawalił im się cały świat, a wszystko to w imię chorej miłości do kotów.

Nie byłam na miejscu, tak jak i Ty nie byłaś w domu Izy, prawda?
Przeniosłyby się dalej, czyli za TM? Tak jak te, których zdjęcia zwłok wstawiała na swój wątek Iza?

Jeśli mogły się przenieść, to dlaczego zostało ewakuowanych 12 innych kotów z miejsca tuż obok, czyli Lotniska, gdzie zaczęły ginąć w identyczny sposób? Dlaczego ewakuowano je do Karmicielki nazwanej potem hucznie na forum zbieraczką/kolekcjonerką?

Cudak1

Od: Pt wrz 04, 2009 17:39

Post » Pon lut 13, 2012 20:33 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

monika74 pisze:wypowiem sie poraz ostatni i na tym kończe dyskusje
Cudak1 gdybyś startowała sama z kinią zapewniam cie ze miała bys poparcie i kociego szczecina(dobrze mówie koci szczecinie?) i swinoujscia

Wtedy tak, teraz już nie wiem :roll:
Działalność iza71koty uważam za wysoce naganną, a popieranie tej postawy też jest naganne. Nie wiedziałam, że Cudak aż w takim stopniu jest wyznawcą iza71koty. Jestem rozczarowana :?
Obrazek Obrazek

e-dita

Od: Śro lip 11, 2007 12:41

Post » Pon lut 13, 2012 20:34 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

monika po wypowiedziach Cudaka na tym forum chyba już nie
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Pon lut 13, 2012 20:36 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

Cudak chyba już dosyć co?
chyba że to nie ty, bo posty jakby znajome w wypowiedzi i tonie...

agiis-s

Post » Pon lut 13, 2012 20:38 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

może by tak zignorkować trolla?

ciekawe co jej iza71koty obiecała?

agiis-s

Post » Pon lut 13, 2012 20:38 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

Cudak, kończę rozmowę z Tobą, nie ma sensu, bo mam wrażenie, że Iza Ci podpowiada a Ty piszesz. Déjà vu 8O 8O Opinię masz wyrobioną, ja też. Zrób sobie rachunek sumienia z własnej działalności i rozliczaj siebie a nie nas.
Z mojej strony EOT.
Obrazek Obrazek

e-dita

Od: Śro lip 11, 2007 12:41

Post » Pon lut 13, 2012 20:39 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

agiis-s pisze:

monika po wypowiedziach Cudaka na tym forum chyba już nie

teraz tez by juz nie dostała poparcia świnoujścia
Obrazek Obrazek

monika74

Post » Pon lut 13, 2012 20:41 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

Ja powiem krotko...Amen

kya

Post » Pon lut 13, 2012 20:41 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

no więc moje drogie która z was ma dobry przepis na faworki?

agiis-s

Post » Pon lut 13, 2012 20:42 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

agiis-s pisze:no więc moje drogie która z was ma dobry przepis na faworki?

Zaparzyc kawke i ...wcinac :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Nie mam pojęcia jak to się robi :mrgreen:

kya

Post » Pon lut 13, 2012 20:43 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

A ja sądzę, ze powinnyśmy wystartować w któymś KV jako koalicja :kotek:
W końcu dużo pomagamy kotom, nam też sie należy.

Błagam, napiszcie coś optymistycznego, mam mega dołą :(
Miau,miau,miau :)

sebriel

Od: Pt mar 13, 2009 11:21

Post » Pon lut 13, 2012 20:44 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

sebriel pisze:A ja sądzę, ze powinnyśmy wystartować w któymś KV jako koalicja :kotek:
W końcu dużo pomagamy kotom, nam też sie należy.

Błagam, napiszcie coś optymistycznego, mam mega dołą :(

W czwartek bendom ponczki 8) :D
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

[poprzednia][następna]