Mania, śliczna kotka do kochania........... MA DOM!!!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lut 12, 2012 21:08 Re: Mania, kotka tylko do kochania szuka swojego domu na zawsze!

zuzia96 pisze:Ciekawe kiedy do nas zaglądnie Ciocia Edyta :D bo przecież to ona wypatrzyła tę zmarzlinę :kotek: i potem akcja była już błyskawiczna, pod kurtkę i siup do domku :1luvu:

Ciociu Edytko, przepraszam za wybrudzoną kurteczkę :oops: I odwiedź mnie koniecznie :love: teraz mi już jest cieplutko. Mania

Zgłasza się ciocia Edyta. Maniusiu dochodź do siebie szybciutko po operacji , a pobrudzoną kurtką się nie przejmuj - wyczyści się.
Żebys teraz tylko najlepszy domek znalazła.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Nie lut 12, 2012 22:49 Re: Mania, kotka tylko do kochania szuka swojego domu na zawsze!

edii pisze:
zuzia96 pisze:Ciekawe kiedy do nas zaglądnie Ciocia Edyta :D bo przecież to ona wypatrzyła tę zmarzlinę :kotek: i potem akcja była już błyskawiczna, pod kurtkę i siup do domku :1luvu:

Ciociu Edytko, przepraszam za wybrudzoną kurteczkę :oops: I odwiedź mnie koniecznie :love: teraz mi już jest cieplutko. Mania

Zgłasza się ciocia Edyta. Maniusiu dochodź do siebie szybciutko po operacji , a pobrudzoną kurtką się nie przejmuj - wyczyści się.
Żebys teraz tylko najlepszy domek znalazła.

Ooo, fajnie Ciociu, że mnie odwiedziłaś :love: baardzo się cieszę :1luvu: I odwiedzaj mnie często :love: Mania
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Pon lut 13, 2012 16:31 Re: Mania, kotka tylko do kochania szuka swojego domu na zawsze!

Mania dalej leniuchuje i piecuszkuje :D Jak idzie, to obowiązkowo musi trzepać łapulkami na znak, że nie godzi się na krępowanie jej ruchów :wink: No ale cóż, jak trzeba to trzeba, ubranko zdejmujemy dopiero pod koniec tygodnia :mrgreen:

A ja ostatnio mam wesoło :lol: w łóżku śpią teraz cztery koty, ja (w takiej kolejności, koty pierwsze :mrgreen: ) i oponka, czyli kocie legowisko :ryk: (właściwie oponka też powinna być przede mną :twisted: ) Bo Alusia sobie ostatnio wymyśliła, że ona musi spać u mnie pod pachą, ale koniecznie w oponce :ryk:

Oponka ostatnio jest na topie :ryk: u Maniusi też
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pon lut 13, 2012 16:37 Re: Mania, kotka tylko do kochania szuka swojego domu na zawsze!

Wyobraziłam sobie tę scenkę i... :ryk: :ryk: :ryk:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon lut 13, 2012 23:08 Re: Mania, kotka tylko do kochania szuka swojego domu na zawsze!

Do tej pory oponka (zakupiona na KB) nie cieszyła się zbytnim zainteresowaniem dziewczyn. Sypiał sobie w niej Maksiu, wszyscy uznali, że to jego miejscówka i nikt mu nie wchodził w drogę. Ale jak położyłam oponkę przy kaloryferze dla Mani, żeby dziewczynka odtajała po tym mrozie, to natychmiast zainteresowała się nią Alusia. I od tej pory oponka stała się wprost niezastąpiona. Obowiązkowo musi leżeć na łóżku przy kaloryferze, w dzień leżakuje w niej Mania, a w nocy w sposób opisany wcześniej śpi Alusia :ryk:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Wto lut 14, 2012 8:16 Re: Mania, kotka tylko do kochania szuka swojego domu na zawsze!

Może jakiś domek zakocha się w Mani w walentynki? Obrazek

Bazyliszkowa

Post » Wto lut 14, 2012 8:29 Re: Mania, kotka tylko do kochania szuka swojego domu na zawsze!

Domku zakochaj się , bo Mania tylko do kochania.

edii

Post » Wto lut 14, 2012 20:44 Re: Mania, kotka tylko do kochania szuka swojego domu na zawsze!

Dzisiaj odebrałam aparat od naprawy i....... :balony:

....oto Mania kubraczkowa :balony:

Obrazek

Obrazek
i jak na grzeczną rekonwalescentkę przystało Manieczka dużo odpoczywa :love:
Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Wto lut 14, 2012 21:34 Re: Mania, kotka tylko do kochania szuka swojego domu na zawsze!

Mania bardzo ładnie wygląda w kubraczku :ok:

Bazyliszkowa

Post » Wto lut 14, 2012 23:01 Re: Mania, kotka tylko do kochania szuka swojego domu na zawsze!

kubraczek całkiem pyszczkowy jest :ok:
aczkolwiek z falbankami byłby wręcz szykowny :mrgreen:

Maniusia :1luvu:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Śro lut 15, 2012 8:46 Re: Mania, kotka tylko do kochania szuka swojego domu na zawsze!

Śliczna zielona żabka.

edii

Post » Czw lut 16, 2012 17:20 Re: Mania, kotka tylko do kochania szuka swojego domu na zawsze!

Mania ma się bardzo dobrze, ona jest taką kochaną kruszynką :love: Grzeczna, tuli się do człowieka, ugniata łapkamki, liże rękę. Domek będzie miał ślicznego aniołeczka :D Teraz tylko czekamy na najlepszy domek na świecie :1luvu:

A jutro jedziemy na zdjęcie szwów i.... kubraczek pójdzie precz :mrgreen:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pt lut 17, 2012 23:20 Re: Mania, kotka tylko do kochania szuka swojego domu na zawsze!

Eee, nikt nawet nie zajrzał do Mani :( w Dzień Kota nawet nikt... :(

Mania dzisiaj pozbyła się ubranka :1luvu: i jest z tego powodu bardzo szczęśliwa :piwa: i ganiała po mieszkaniu jak odrzutowiec. Chyba chciała odrobić te dni, kiedy musiała być grzeczną kotunią, bo kubraczek nie pozwalał na wygibasy. I ganiała w kółko Maksia, a ja próbowałam dojść, czy gania z nim czy gania jego :D

Życzymy wszystkim kotkom w dniu ich święta samych smakołyków :catmilk:

Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Sob lut 18, 2012 8:52 Re: Mania, kotka tylko do kochania szuka swojego domu na zawsze!

Moja kochana Maniusia :1luvu:

edii

Post » Sob lut 18, 2012 9:01 Re: Mania, kotka tylko do kochania szuka swojego domu na zawsze!

Zaglądamy do Mani, tylko nic nie piszemy :wink:
Brzusio ładnie się goi?

anna_s

Od: Sob kwi 25, 2009 8:29

[poprzednia][następna]