Edytka1984 pisze:witamy
Hej ciociu Edytko

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Edytka1984 pisze:witamy
Karolek(ona) pisze:
MonikaMroz pisze:Dzień dobry.
W Twoim temacie jestem nowa. Spodobało mi się zdjęcie Małej Bejbi którą zauważyłam chyba w temacie u Bożenki z Kretulkamii postanowiłam Cię tu odwiedzić. Mam nadzieję, że możemy Cię z Mili odwiedzać i same zapraszamy na nasz na razie skromny wątek.
kalair pisze:Nie szkoda kasy na taki drogi żwirek? Witajcie dziewczynki!
ninakiler pisze:dzien dobry Bejbusiu z Duza..
A zwirek faktycznie dosc drogi... ale coz jak to sie mowi na zwierzetach nie ma co oszczedzac
vailet pisze:Znalazłam ten sam żwirek co dałam 19zł. za 5 litrów u dziewczyny dwa przystanki odemnie![]()
z ogłoszenia za 13,50zł.Jutro idę odebrać 5 paczek.Prawie 70zł.ale mniej nie sprzeda.Też ma kota i mieszka w bloku.
ruda32 pisze:vailet pisze:Znalazłam ten sam żwirek co dałam 19zł. za 5 litrów u dziewczyny dwa przystanki odemnie![]()
z ogłoszenia za 13,50zł.Jutro idę odebrać 5 paczek.Prawie 70zł.ale mniej nie sprzeda.Też ma kota i mieszka w bloku.
jaki to żwirek?
vailet pisze:ruda32 pisze:vailet pisze:Znalazłam ten sam żwirek co dałam 19zł. za 5 litrów u dziewczyny dwa przystanki odemnie![]()
jaki to żwirek?
Silikonowy Vitapol
ruda32 pisze:vailet pisze:ruda32 pisze:vailet pisze:Znalazłam ten sam żwirek co dałam 19zł. za 5 litrów u dziewczyny dwa przystanki odemnie![]()
jaki to żwirek?
Silikonowy Vitapol
my nie używamy silikonowych
przy Pixi nie próbowaliśmy ale przy Gutku tak.chodził po nim jak poparzony chyba za głośny był dla niego
vailet pisze:ruda32 pisze:vailet pisze:ruda32 pisze:vailet pisze:Znalazłam ten sam żwirek co dałam 19zł. za 5 litrów u dziewczyny dwa przystanki odemnie![]()
jaki to żwirek?
Silikonowy Vitapol
my nie używamy silikonowych
przy Pixi nie próbowaliśmy ale przy Gutku tak.chodził po nim jak poparzony chyba za głośny był dla niego
Bo nie każdy kot lubi.Bejbi nie lubi drewnianego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ametyst55, elkaole, Kankan, Lifter, Majestic-12 [Bot], Paula05 i 59 gości