Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
*anika* pisze:Ja mam tylko takie doświadczenia, że kocurki częściej bywają mniej inteligentne. Nie widziałam jeszcze nieinteligentnej kocicy
A jeśli chodzi o towarzyskość i przymilność to na prawdę różnie bywa - wszystko zależy od konkretnego kota
Bryska4 pisze:*anika* pisze:Ja mam tylko takie doświadczenia, że kocurki częściej bywają mniej inteligentne. Nie widziałam jeszcze nieinteligentnej kocicy
A jeśli chodzi o towarzyskość i przymilność to na prawdę różnie bywa - wszystko zależy od konkretnego kota
Przy czym nieumiejętność otwierania szaf, szafek i szuflad może być zaletą
Bryska4 pisze:*anika* pisze:Ja mam tylko takie doświadczenia, że kocurki częściej bywają mniej inteligentne. Nie widziałam jeszcze nieinteligentnej kocicy
felin pisze:Bryska4 pisze:*anika* pisze:Ja mam tylko takie doświadczenia, że kocurki częściej bywają mniej inteligentne. Nie widziałam jeszcze nieinteligentnej kocicy
Kocury też potrafią. Wiem co piszę
jakanu pisze:Witam wszystkich,
stoję przed trudnym wyborem. Kot czy kotka - co sprawia mniej problemu. Zwierzątko będzie trzymane w bloku (2 pokoje). Doradźcie.
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 218 gości