Puszek, Garfildosek mają swój nowy dom.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 12, 2012 20:00 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash tymczasują II

Na całe szczęście do mamusi :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Nie lut 12, 2012 20:12 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash tymczasują II

Buziaczki dla Karinki od całej naszej rodzinki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Nie lut 12, 2012 20:59 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash tymczasują II

No to Karinka jest już ślicznym aniołeczkiem,co widać gołym okiem.Jak ktoś spróbuje zaprzeczyć to wezwę na pojedynek 8) Widać pogodne dziecko :D

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Pon lut 13, 2012 7:51 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash tymczasują II

Dzień dobry :D
Zdjęcia super :ok: :ok: :ok: Karinka śliczna oczywiście :1luvu: :1luvu: :1luvu:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Pon lut 13, 2012 10:18 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash tymczasują II

zaglądam i pytam o zdrówko Dużej i kociastych :wink:

rudy kociak

Post » Pon lut 13, 2012 10:31 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash tymczasują II

Panienka już ochszczona.... i grzeczna była, nie opluła księdza :twisted:
Tango i Cash biegają za sobą w pogodni za ogonkami własnymi. Szafy, ławy, krzesła, stoły, kanapy, lodówka, wanna... wszędzie dosłownie :roll: Ryś patrzy się na to, ale w pewnym momencie zakręciło mu się w łepku od patrzenia na kociaki biegające w kółko :mrgreen: i położył strudzony łepek na łapkach. Puszek przedziela ogonem telewizor na pół i z zapalem godnym kota chrapie cichutko :mrgreen: Garfilfosek pilnuje swojej małej pańci, ktora bawi się dużym kubusiem puchatkiem, prezentem od wujka (którego widziała pierwszy raz na oczka, ale bardzo jej się od razu spodobał - z wzajemnością :ryk: ).

joarkadia

Post » Wto lut 14, 2012 8:36 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash tymczasują II

Chrzciny, miesięcznica siódma i walentynki..... ale okazje do świętowania dla mojej małej :twisted:
Koty szaleją.... spałam sama - widocznie za bardzo się rozkopywałam i kociaki wyprowadziły się do Kariny płaczącej trochę wieczorkiem.
Ja chce spać....

joarkadia

Post » Wto lut 14, 2012 13:59 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash tymczasują II

Było za fajnie i za spokojnie...
Tango grzyb. Zapalenie jelit plus oskrzeli, powiększone węzełki chłonne. Cash do tego biegunka....Cash w czasie badania mruczał zawzięcie :mrgreen:
Obowiązkowa dieta, zastrzyki...
W drodze powrotnej towarzystwo mi się porzygało i posrało w transporterze co zaowocowało pierwszą w życiu kąpielą u kotów. Nie były zachwycone, ale za to są czyste :twisted:
Za wizytę dwóch kotów, badanie, aplikację środków na odrobaczenie, leki na grzyba i po trzy zastrzyki na łepka zapłaciłam 50 zł.... 8O 8O
A w domu bitwa o kurczaka z ryżem :mrgreen:

joarkadia

Post » Wto lut 14, 2012 16:40 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash tymczasują II

Jaki finał tej bitwy?Kto wygrał? :lol:

rudy kociak

Post » Wto lut 14, 2012 17:00 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash tymczasują II

Najadły się wszystkie :mrgreen:

joarkadia

Post » Śro lut 15, 2012 11:44 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash tymczasują II

Jak ostatnia idiotka zostawiłam resztkę kurczaka w garnku przykrytym nakrywką na kuchence... dziś znalazłam na podłodze. Garnek oczywiście pusty :twisted:
Tango leży na telewizorze po tym jak przegonił stamtąd Puszka. Cash siedzi przed telewizorek i zastanawia się jak tam wskoczyć. Jestem dziś leniwa i wcale nie chce mi się wchodzić na okno aby zawiesić firanke, która stała się ofiarą zabaw maluchów. Chyba zdrowieją, bo rozrabiają na maksa :twisted:
Puszek przeniósł się ze spaniem na kanapę, a Ryś na lodówkę. Garfildosek tradycyjnie pilnuje kalafiora podsufotowego.
A Karina je, je.... i najeść się nie moze 8O Dziś już dwie butle, ragoui oraz deserek z banankami, jabłkami i brzoskwiniami. I dajr mi znać, zę jeszcze coś by zjadła....

joarkadia

Post » Śro lut 15, 2012 15:23 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash tymczasują II

Nie zapominaj Karinka jest wcześniakiem i nadrabia zaległości te różnego i rodzaju ,a w szczególności żywieniowe :wink: Jak dziecko je to znak,że mu nic poważniejszego nie dolega.A ugryzła już mamusię ząbkami czy w buźce jeszcze nic nie można dostrzec? :)

rudy kociak

Post » Śro lut 15, 2012 16:03 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash tymczasują II

Je, śpi, gada, pełza za ogonami, uśmiecha się.... i w kółko :mrgreen:
Kochana istotka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: ale uparcie nie chce powiedzieć mama ani miau :ryk: :ryk: :ryk:
A w buzi nadal nie widać zębisk żadnych - nawet śladów wyrzynania się (białych kreseczek na dziąsełkach już nie ma). Mała ślini się niesamowicie, ale zębiska uparte....

joarkadia

Post » Śro lut 15, 2012 18:21 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash tymczasują II

a może ci rośnie poliglotka,może dawno powiedziała mama tylko w obcym nieznanym ci języku :lol:

rudy kociak

Post » Śro lut 15, 2012 19:31 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash tymczasują II

Wcale bym się nie zdziwiła... Z kotami dogaduje się świetnie :ok:

joarkadia

[poprzednia][następna]