w białaczkowym domu,foty str75,86,lekko nie jest...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 12, 2012 20:57 Re: "żebramy"-Czarnuszek zap.płuc, Śniezek chore nerki...

Bożenko, odezwij się...martwimy się tą ciszą :cry:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Nie lut 12, 2012 21:53 Re: "żebramy"-Czarnuszek zap.płuc, Śniezek chore nerki...

Bożenko, za twoją namową znowu jesteśmy. Jutro do ciebie zadzwonię, może coś wymyślimy.

Dziękuję, że jesteś przy mnie cały czas. Trzymam wielkie kciuki za małego i za Śnieżka.
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pon lut 13, 2012 9:17 Re: "żebramy"-Czarnuszek zap.płuc, Śniezek chore nerki...

kamari pisze:Bożenko, za twoją namową znowu jesteśmy. Jutro do ciebie zadzwonię, może coś wymyślimy.

Dziękuję, że jesteś przy mnie cały czas. Trzymam wielkie kciuki za małego i za Śnieżka.

No w końcu,za to milczenie powinnas dostac scierką....

Przepraszam za milczenie,ale umarła nam wczoraj babcia,potem nie wchodziłam.Jestem pod telefonem teraz, bo załatwiaja pochówek.Pogrzeb jescze nie ustalony, pewnie jutro,albo we srodę....Dzisiaj wraca mój maz ,więc bedzie lepiej i moze mu sie uda zajechac do weta po leki Sniezkowi i papiery do wstawienia.
SNIEZEK ŁADNIE JE SUCHĄ,grzeje się ciagle przy kominku

Czarnuszek bardzo kaszle i smarka,ale lepiej oddycha i je....Zaraz zastrzyk mu kolejny zrobię.
Lepek o 6 miał atak padaczkowy dosyc silny,teraz spi....
To tyle z teraxniejszych wiesci.
Zaraz odbiore pw i odpisze komu tam trzeba...
Marysia jak cos jestem na telefonie, mam dzisiaj duzo pracy...woda w końcu odmarzła
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon lut 13, 2012 9:21 Re: "żebramy"-Czarnuszek zap.płuc, Śniezek chore nerki...

marta20 zrobiła nam bazarek na Czarnuszka, zapraszam:
viewtopic.php?f=20&t=138958
Ostatnio edytowano Pon lut 13, 2012 12:37 przez alix76, łącznie edytowano 1 raz
Powód: poprawiłam link
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon lut 13, 2012 10:10 Re: "żebramy"-Czarnuszek zap.płuc, Śniezek chore nerki...

Kciuki nieustanne!
Gosiara

Post » Pon lut 13, 2012 11:43 Re: "żebramy"-Czarnuszek zap.płuc, Śniezek chore nerki...

I tak:doszły pieniazki od Kakaowinka na żwirek-75zł-bardzo dziękuję,zaraz zamówię...
doszły pieniążki od Magdaleny Z.bez nicka forumowego-100zł-bardzo dziękuję i od mojej kochanej "anonimowej pomocy"-200zł (od razu przelewam za dług te pieniazki :zakup karmy)..Bardzo Wam dziękuję :kotek:
Ostatnio edytowano Pon lut 13, 2012 17:25 przez BOZENAZWISNIEWA, łącznie edytowano 1 raz
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon lut 13, 2012 15:51 Re: "żebramy"-Czarnuszek zap.płuc, Śniezek chore nerki...

Banerek dla kotków :1luvu:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[URL=http://tiny.pl/hjvn3][IMG]http://i.imgur.com/VLLON.gif[/IMG][/url]

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon lut 13, 2012 16:00 Re: "żebramy"-Czarnuszek zap.płuc, Śniezek chore nerki...

Żwirek zakupiony dzięki datkowi Kakaowianki. Bardzo dziękujemy :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Pon lut 13, 2012 17:03 Re: "żebramy"-Czarnuszek zap.płuc, Śniezek chore nerki...

meg11 pisze:Żwirek zakupiony dzięki datkowi Kakaowianki. Bardzo dziękujemy :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Nie ma sprawy. Z tym, że mój nick to Kakaowinka, ale spoko - wszystkim się myli :).
http://www.fundacjazmienmyswiat.tarnow.pl/download.php
Drukuj i rozwieszaj w swoim otoczeniu. Niech wszyscy ludzie raz na zawsze postanowią zadbać o koty...

Kakaowinka

Od: Śro lut 01, 2012 21:52

Post » Pon lut 13, 2012 17:16 Re: "żebramy"-Czarnuszek zap.płuc, Śniezek chore nerki...

Przepraszam że pytam tutaj ale mam cichą nadzieję na jakąkolwiek odpowiedź. Drugą zimę dokarmiam koty wiejskie, przychodzi 5-8 kotów, wiadomo jak jest na wsi kot to tylko kot, przychodzi jeden czarnulek jednego oka chyba nie ma ale oba są zaglucone, kotek to dzikus i nie podchodzi wcale, że kocurek to wiem bo, widziałam przez okno jak mi samochód zaznaczał, i tu moje pytanie, czy jest jakiś lek który bym mogła mieszać z jedzeniem i żeby innym nie zaszkodził a jemu cokolwiek pomogło? Moja wetka powiedziała że tak się nie da i trzeba podawać temu jednemu kotu ale ja nie mam szans najmniejszych podać mu cokolwiek bo to dzikus, poradźcie coś :-(

jaguska

Od: Wto wrz 13, 2011 8:36

Post » Pon lut 13, 2012 17:33 Re: "żebramy"-Czarnuszek zap.płuc, Śniezek chore nerki...

Kakaowinka,przepraszam za pomylenie Twojego nicka,juz poprawiam :oops:

jaguska-nie wiem co poradzić.Ja "poluje"na chore dzikusy,ale prawde mówiac nie ma sposobu,jak takiemu podac leki.Sama mam w domu dzikusa i wiele "krwi"upłynie nim jej leki zapodam-mojej oczywiście.Poza tym zeby troche kota podleczyc trzeba codziennie mu lek podac,albo złapac do szpitalika.No i wykastrowac by sie przydało.Ja na jednego 2 lata polowałam...

amyszka-banerek piękny,dziękuję LSVC za zaangazowanie w pomoc dla nas.Tak mi głupio :oops:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon lut 13, 2012 17:46 Re: "żebramy"-Czarnuszek zap.płuc, Śniezek chore nerki...

Dziękuję za szybką odpowiedź :-), będę więc próbowała go obłaskawiać ale marnie to widzę, bardzo mi go szkoda, no a na razie karmienie pozostaje i obserwowanie co się dalej dzieje z tymi oczkami, a może jest jakiś preparat wzmacniający, żadnemu by nie zaszkodził a może troszkę pomógł temu śleputkowi walczyć z choróbskiem??? Czy jest jakiś taki preparat? A jak jest, to jak się nazywa? Pozdrawiam.

jaguska

Post » Pon lut 13, 2012 17:50 Re: "żebramy"-Czarnuszek zap.płuc, Śniezek chore nerki...

jaguska pisze:Dziękuję za szybką odpowiedź :-), będę więc próbowała go obłaskawiać ale marnie to widzę, bardzo mi go szkoda, no a na razie karmienie pozostaje i obserwowanie co się dalej dzieje z tymi oczkami, a może jest jakiś preparat wzmacniający, żadnemu by nie zaszkodził a może troszkę pomógł temu śleputkowi walczyć z choróbskiem??? Czy jest jakiś taki preparat? A jak jest, to jak się nazywa? Pozdrawiam.

beta-glukan albo imunit
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Pon lut 13, 2012 19:46 Re: "żebramy"-Czarnuszek zap.płuc, Śniezek chore nerki...

Bardzo dziękuję :) , popytam o niego u weta. A teraz przepraszam, znikam i nie zaśmiecam więcej wątku. Pozdrawiam serdecznie.

jaguska

[poprzednia][następna]