_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
U nas ferie już się dawno skończyły... I ja już dziękuję za śnieg. Skoro go nie było do tej pory. Potem, w marcu, jak to się zaczyna topić to robi się koniec świata. Ni cholery nie mogę się przedrzeć do pociągu...
Bo taka właśnie jest ironia pogody. Są ferie- nie ma śniegu, nie ma ferii- dzieci przedzierają się do szkoły przez zaspy Faktycznie, najgorsze jest to wiosenne śniegowe błocko. W tym roku obiecałam sobie kupić w końcu kalosze, bo z działki wracam zawsze w przemoczonych butach.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Iza ja tez nie lubię.... w ogole nie lubie dni, kiedy siedzę w domu i nie ide do pracy... i nie lubię nie-pracować..... i w ogole mam nastrój do narzekania więc może lepiej mnie zabic albo co....