Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Rysiu, Rysiu, z okazji Dnia Kota dostałam reniferka, pobawisz się nim ze mną?
Inka
juana pisze:Piszę ja, bo Ryś śpi. Wczoraj było ok, a dzisiaj już znowu mało je, mało się bawi i dużo więcej śpi. O 6 rano znowu był pawik. Nie bardzo chcę pisać i u siebie i u innych bo jakoś nie mam nastroju
. Jak już Kotek całkiem dojdzie do siebie będziemy jak wcześniej wstawiać zdjęcia, może coś mu się znowu ciekawego przydarzy...
urwiniu pisze:juana pisze:Piszę ja, bo Ryś śpi. Wczoraj było ok, a dzisiaj już znowu mało je, mało się bawi i dużo więcej śpi. O 6 rano znowu był pawik. Nie bardzo chcę pisać i u siebie i u innych bo jakoś nie mam nastroju
. Jak już Kotek całkiem dojdzie do siebie będziemy jak wcześniej wstawiać zdjęcia, może coś mu się znowu ciekawego przydarzy...
słuchaj pisałaś że młody podgryza roślinki. MOże któraś jest trujaca i stąd te wszystkie przypałości? Mój Urwiniu miał nieodpartą chęć na dracenę, żarł przy każdej okazji. Wyrzucilismy ku rozpaczy kota ale za to skończyły się wymioty i rozwolnienia.
juana pisze:On podgryza takie niskie niby palemki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 441 gości