wyszedl grzybek i ropa-leczymy sie:)

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto sty 17, 2012 13:19 Re: Błagam o pomoc dla mojego psa! nie mam na leczenie!-zdjecia

patrzcie co znalzlam na dogo
jakos nikt na watku sie nie czepia ze maja koty i koty niewysterilizowane
tez mi milosc-pozwolenie na rozmnazanie sie kotow w domu
http://www.dogomania.pl/threads/220543- ... e!!!/page4

jaki tekst i tytul zrobic na aalegro?pomoze ktos?

tytuł;Mały stary pudelek-ma dom lecz potrzebne finanse na jego leczenie? na tekst nie mam weny 8O
gerardbutler

Post » Pon sty 30, 2012 10:56 Re: Błagam o pomoc dla mojego psa! nie mam na leczenie!-zdjecia

Poszło PW z tym co wyszło ze skóry.
ObrazekObrazek

martka

Od: Śro gru 28, 2005 23:11

Post » Czw lut 02, 2012 13:24 Re: Błagam o pomoc dla mojego psa! nie mam na leczenie!-zdjecia

wyniki
mam wstepny wynik:
pałeczka ropy błękitnej
gronkowiec złocisty.
Jutro będzie chyba antybiogram.
Więc jutro będzie można zacząć podawać antyb. i inne leki.
gerardbutler

Post » Pt lut 03, 2012 8:03 Re: Błagam o pomoc dla mojego psa! nie mam na leczenie!-zdjecia

Antyb. już jest, prosiłam o maila, to prześlę wynik.
ObrazekObrazek

martka

Post » Pon lut 06, 2012 12:34 Re: Błagam o pomoc dla mojego psa! nie mam na leczenie!-zdjecia

martko wyslalam ci juz adres mail

jeszcze raz podaje
ania.fijalek@gmail.com
gerardbutler

Post » Pon lut 06, 2012 12:46 Re: Błagam o pomoc dla mojego psa! nie mam na leczenie!-zdjecia

A ja juz wysłałam wynik, nie doszedł?
Jak cos to prześlę jeszcze raz.
ObrazekObrazek

martka

Post » Pon lut 06, 2012 12:47 Re: Błagam o pomoc dla mojego psa! nie mam na leczenie!-zdjecia

Ja mam w wysłanych, ale może cos nie posżło?
Teraz wysyłam jeszcze raz.
ObrazekObrazek

martka

Post » Pon lut 06, 2012 13:50 Re: Błagam o pomoc dla mojego psa! nie mam na leczenie!-zdjecia

nic nie mam niestety................pewnie cos nie tak :|
gerardbutler

Post » Pon lut 06, 2012 14:00 Re: Błagam o pomoc dla mojego psa! nie mam na leczenie!-zdjecia

Jak to nic ode mnie nie dochodzi?
Podaj jeszcze raz maila, może posle cos i zobaczymy.
ObrazekObrazek

martka

Post » Śro lut 08, 2012 12:27 Re: Błagam o pomoc dla mojego psa! nie mam na leczenie!-zdjecia

nie wiem,powiadomienia od facebook, od innych wiadomosci dochodza, od ciebie nie :roll: pewnie cos sie pieprz....... wyniki smsmem przeslala mi alienorka dzieki martka za pomoc :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
gerardbutler

Post » Czw lut 09, 2012 7:43 Re: Błagam o pomoc dla mojego psa! nie mam na leczenie!-zdjecia

Proszę o pomoc w leczeniu psiaka, bo wyszły bardzo brzydkie wyniki :cry:
- gronkowiec złocisty,
- pałeczka ropy błękitnej,
- grzybica :(

No i trzeba zrobić mu badania krwi- hormony.
ObrazekObrazek

martka

Post » Czw lut 09, 2012 12:24 Re: Błagam o pomoc dla mojego psa! nie mam na leczenie!-zdjecia

martka pisze:Proszę o pomoc w leczeniu psiaka, bo wyszły bardzo brzydkie wyniki :cry:
- gronkowiec złocisty,
- pałeczka ropy błękitnej,
- grzybica :(

No i trzeba zrobić mu badania krwi- hormony.

pies dostal juz antybiotyk w tabletkach nie pamietam nazwy na paleczke ropy .................. hormony bedzie mial jutro robione,sami weci sie upominaja czemu nie przychodze :oops:
gerardbutler

Post » Czw lut 09, 2012 14:49 Re: Błagam o pomoc dla mojego psa! nie mam na leczenie!-zdjecia

on musi brac antyb., taki ktory działa i na to i na to. Po co dwa podawac. Przecież z wyniku mozna odczytac jaki podać, jeden.
ObrazekObrazek

martka

Post » Pt lut 10, 2012 18:05 Re: Błagam o pomoc dla mojego psa! nie mam na leczenie!-zdjecia

martka pisze:on musi brac antyb., taki ktory działa i na to i na to. Po co dwa podawac. Przecież z wyniku mozna odczytac jaki podać, jeden.

on juz ma antybiotyk wlasnie z listy...............
gerardbutler

Post » Sob lut 11, 2012 23:34 Re: Błagam o pomoc dla mojego psa! nie mam na leczenie!-zdjecia

:ok: :ok: :ok:
Obrazek

ksenka

Od: Wto wrz 18, 2007 9:54

[poprzednia][następna]