Śliczne obróżki dla kotka i kotki :) KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob lut 11, 2012 23:14 Re: Śliczne obróżki dla kotka i kotki :) z zabezpieczeniem!

jessi74 pisze:ja poproszę brązową, może jest opcja kup teraz i dzisiaj bym odebrała? mój Mietek niebawem może zostanie kotem wychodzącym :) więc obróżka konieczna

O jejku nie zdążyłam przeczyać 8O odbierzesz przy okazji przekazania rzeczy na bazarek ;) a tymczasem zaczynam licytację tudzież jak w przypadku poprzedniego zakupu cena KT po 8 zł :) jak wolisz?

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

Post » Sob lut 11, 2012 23:37 Re: Śliczne obróżki dla kotka i kotki :) z zabezpieczeniem!

:ok:
Obrazek

ksenka

Od: Wto wrz 18, 2007 9:54

Post » Nie lut 12, 2012 0:01 Re: Śliczne obróżki dla kotka i kotki :) z zabezpieczeniem!

michalinadzordz pisze:
jessi74 pisze:ja poproszę brązową, może jest opcja kup teraz i dzisiaj bym odebrała? mój Mietek niebawem może zostanie kotem wychodzącym :) więc obróżka konieczna

O jejku nie zdążyłam przeczyać 8O odbierzesz przy okazji przekazania rzeczy na bazarek ;) a tymczasem zaczynam licytację tudzież jak w przypadku poprzedniego zakupu cena KT po 8 zł :) jak wolisz?

opcję kup teraz i odbiorę faktycznie, przy przekazaniu fantów :ok:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Nie lut 12, 2012 10:05 Re: Śliczne obróżki dla kotka i kotki :) z zabezpieczeniem!

jessi74 pisze:
michalinadzordz pisze:

opcję kup teraz i odbiorę faktycznie, przy przekazaniu fantów :ok:

mówisz masz :) zaznaczam w 1 wpisie ;)
PS. na Mieciu powinna się prezentować równie pięknie co na Duniaszy :D

michalinadzordz

Post » Pon lut 13, 2012 8:22 Re: Śliczne obróżki dla kotka i kotki :) z zabezpieczeniem!

obróżka dotarła, pięknie dziękuję! się pochwalę rudzielem w obróżce :D
Obrazek

zuzens

Od: Sob sie 27, 2011 16:39

Post » Pon lut 13, 2012 9:30 Re: Śliczne obróżki dla kotka i kotki :) z zabezpieczeniem!

zuzens pisze:obróżka dotarła, pięknie dziękuję! się pochwalę rudzielem w obróżce :D

dostojnie wygląda :D

michalinadzordz

Post » Pon lut 13, 2012 9:32 Re: Śliczne obróżki dla kotka i kotki :) z zabezpieczeniem!

Moja mała kitka na obróżkę zareagowała dwojaki. Gdy ja zobaczyła popędziła do niej ile sił i zaczęła obwąchiwać, bawić się dzwoneczkiem itp. Ale gdy tylko ją jej założyliśmy zaczął się szał ogona...Próbowała ją zerwać, biegała jak opętana, a jednocześnie chciała się pobawić dzwoneczkiem. I sama ja sobie zdjęła. Na razie się oswaja ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

Astaroth86

Od: Pon wrz 12, 2011 20:05

Post » Pon lut 13, 2012 9:41 Re: Śliczne obróżki dla kotka i kotki :) z zabezpieczeniem!

Astaroth86 pisze:Moja mała kitka na obróżkę zareagowała dwojaki. Gdy ja zobaczyła popędziła do niej ile sił i zaczęła obwąchiwać, bawić się dzwoneczkiem itp. Ale gdy tylko ją jej założyliśmy zaczął się szał ogona...Próbowała ją zerwać, biegała jak opętana, a jednocześnie chciała się pobawić dzwoneczkiem. I sama ja sobie zdjęła. Na razie się oswaja ;)

W razie czego możecie zdjąć dzwoneczek, bo bez niego nie powinna jej przeszkadzać. Mój Filuś też tak robił ;) Za to Katja i Dunia grzecznie nosiły :) Wszystko zależy od kota. A to, że zdjęła, to najlepszy dowód na to, że w razie zaczepienia się o coś obróżka nie zrobi kotu krzywdy. Mam nadzieję, że mała się przyzwyczai ;)

michalinadzordz

[poprzednia]