MaryLux pisze:mry
zawarczała i poszła sobie
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:KRYNIAAAA!!!! Poczaruj mi żebym w końcu Ziutka złapała bo już normalnie doła złapałamJak go dziś nie złapię to się powieszę na rurach w piwnicy. O!
AniaWrocław pisze:Gibutkowa pisze:KRYNIAAAA!!!! Poczaruj mi żebym w końcu Ziutka złapała bo już normalnie doła złapałamJak go dziś nie złapię to się powieszę na rurach w piwnicy. O!
Gibutku! Skontaktuj się z Igą (Iwoną) ma moje klatki-łapki, niech Ci jedną da bo ja wyjeżdżam na kilka dni i na razie nie będę potrzebować.Ino nie zgub, bo zamorduję!
Aha i daj znać, czy wzięłaś
krynia08 pisze:MaryLux pisze:mry
Thorkatt pisze:Dzień Kota uważamy za godnie uczczony![]()
Bardzo miło było spotkać i starych znajomych i nowe twarze.
Były miłe opowieści,wątki sensacyjne, planowane akcje, wymiana doświadczeń i opowiesci o najwspanialszych czyli naszych kotach.
Kto nie był, naprawde niech załuje.
Było nas 23 osoby- w tym dwóch TŻ![]()
Wspaniałym tortem uraczyła nas pani Zosia- wrocławska karmicielka, tort był z wisniami i szczególnie po nim rozwiazały sie nasze jezyki![]()
Było mnóstwo slodkosci i wspaniała sałatka Figaro![]()
W konkursie rysunkowym zaszczytne I miejsce zajęła michalinadzordz. Miejsca na podium zajęły też:koleżanka michalinydzordz, JaEwka, Gibutkowa, Zocha, ewung
![]()
Była również loteria fantowa - dziekujemy za piekne fanty
Losy obejmowały kategorie: z kotem dla kota, coś na rozgrzewkę, coś do domu, biżu,czytelnia![]()
W sumie uzbieraliśmy 300 zł![]()
![]()
tak jak wcześniej uzgadniałyśmy beneficjentami jest Kocia Skarbonka i wrocławskie koty.pl
zdjęcia zamieści Pako
MaryLux pisze:krynia08 pisze:MaryLux pisze:mry
...na Dzień Kota z Gibutkową
JaEwka pisze:jak to zdjęciana forum ?
![]()
oo a w końcu tego grupowego nie było
Użytkownicy przeglądający ten dział: Levika, Sillka i 132 gości