Anielka bez oczka !!Długo czekała i się doczekała! Nareszcie

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sty 04, 2012 14:32 Re: Anielka bez oczka !!Długo już czeka ...za długo

No niestety..

Anielka bardzo przestraszyła się w sylwestra :( Wiecie, że jej ulubione miejsce znajduje sie na 2 klatkach wystawowych, ma tam swoja kuwetkę, spanko i miseczki i zawsze tam urzęduje. Kiedy przyszłam na dyżur ok 13 w niedzielę, znalazłam Anielkę przestraszoną, powarkujacą, wciśniętą w taki kącik, zupełnie przy samej podłodze, na posłanku, które było całe posikane.. :( Biedna. Wyciągnęłam ją z całym tym posłankiem i podsadziłam na jej miejsce, od razu rzuciła się na chrupki, widocznie nie jadła od wieczora. Tak mi jej było żal, chyba najgorzej z wszystkich kotów zniosła te debilne wystrzały..
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Czw sty 05, 2012 11:16 Re: Anielka bez oczka !!Długo już czeka ...za długo

Anielka BARDZO boi się brania na ręce . Myślałam,że to chodzi tylko o to,że nie lubi "wisieć w próżni" i nie czuć gruntu pod nogami ..ale nie, ona zwyczajnie nienawidzi opuszczać swojego azylu na klatce. Wczoraj zrobiłam mini test i przeniosłam ją na szafkę po przeciwnej stronie pokoju...i makabra-w panice chciała wrócić ,ale się bała. Syki, warki, lamenty...
Biedna Anielka. Jak tylko poczuła z powrotem znajomy grunt, kurczowo wbiła się pazurkami i ani myślała puszczać.

To jest cudowny kot ,ale dom który się w niej kiedyś zakocha też musi być [ wyrozumiały i cierpliwy .
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Sob sty 14, 2012 13:00 Re: Anielka bez oczka !!Długo już czeka ...za długo

W swoim domku by się w końcu przełamała , a tak.... ech :(
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Pt lut 10, 2012 22:11 Re: Anielka bez oczka !!Długo już czeka ...za długo

pilnie potrzebna becia_73 do zmiany tytułu :D

Anielkę dzisiaj zaniosłyśmy z lidiyą do nowego domku. Zaniosłyśmy - bo daleko się nie przeprowadziła - do bloku naprzeciwko fundacji, na drugą stronę ulicy.
Chwilę po wyjściu z transporterka wykulała się na dywanie na grzbiecie, potem łasiła się do nowej Pani i w ogóle zachowywała się super.
Będzie mieszkała sama ze swoją opiekunką, bez innych kotów.

Fundacja KOT

Od: Sob cze 28, 2008 13:41

Post » Sob lut 11, 2012 11:06 Re: Anielka bez oczka !!Długo już czeka ...za długo

Rety, jak super! Naczekała się dziewczynka, niech jej będzie w nowym domku najlepiej na świecie :1luvu:
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Sob lut 11, 2012 17:09 Re: Anielka bez oczka !!Długo czekała i się doczekała! Nareszcie

O matko , wreszcie!!!! Jak strasznie się cieszę. :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Sob lut 11, 2012 17:13 Re: Anielka bez oczka !!Długo czekała i się doczekała! Nareszcie

Anielka w nowym domku, swoim, własnym kąciku..
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Nie lut 12, 2012 10:36 Re: Anielka bez oczka !!Długo już czeka ...za długo

Fundacja KOT pisze:Chwilę po wyjściu z transporterka wykulała się na dywanie na grzbiecie, potem łasiła się do nowej Pani i w ogóle zachowywała się super.
Będzie mieszkała sama ze swoją opiekunką, bez innych kotów.

Najbardziej się bałam jak Anielka zareaguje, bo to bardzo wrażliwa, delikatna kicia. Ale wygląda na to, ze od razu poznała, że teraz już będzie dobrze :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Nie lut 12, 2012 11:12 Re: Anielka bez oczka !!Długo czekała i się doczekała! Nareszcie

Ja się cieszę :P
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Śro lut 15, 2012 10:38 Re: Anielka bez oczka !!Długo czekała i się doczekała! Nareszcie

Super, właśnie przeczytałam. Niech się dziewczynie wiedzie. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: No to będę musiała usunąć banerek, ale wiecie co, kilka dni temu usuwałam banerek innego kotka, który znalazł dom i coś musiałam usunąć z banerka Anielki, że przestał się otwierać. Widocznie jakieś czary mary, to chyba sama Anielka - czarodziejka to zrobiła, że już nie musi być aktywny, bo idzie do nowego domu. :wink:
......a może Anielka potrafi też inne czary :?: Ona jest cała czarna, więc może kiedyś mieszkała u jakiejś wróżki. :roll:

golla

Od: Wto sty 13, 2009 20:56

Post » Śro lut 15, 2012 14:04 Re: Anielka bez oczka !!Długo czekała i się doczekała! Nareszcie

:D
Obrazek

ludwikaw

Od: Wto lis 02, 2010 22:51

Post » Czw lut 16, 2012 19:08 Re: Anielka bez oczka !!Długo czekała i się doczekała! Nareszcie

O rany, dopiero doczytałam :mrgreen:

Anielko, wszystkiego dobrego na nowej drodze życia :ok: :1luvu:

Ależ się cieszę :D
po_prostu_kaska

[poprzednia]