DużaBurania uratowana! = kochana Zosia ma DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pt lut 10, 2012 21:40 Re: POMOCY! DT lub DS na już! Kotka ma czas do weekendu :(((

Myszolandia, baaaaardzo dziękuję. :1luvu:
Zadanie było bardzo trudne, bo fotka tylko jedna i to marna.

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt lut 10, 2012 21:46 Re: POMOCY! DT lub DS na już! Kotka ma czas do weekendu :(((

no było trochu,ale noł problems,jeszcze inne zrobiłam,komu się co spodoba
A w razie jakby jakieś fotki były ,najlepiej pysia,to właśnie ..
Się zrobi jeszcze następne :ok: :ok: :ok:
Inne wersje

1.

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hjvhv][img]http://fotofotki.pl/pliki_img/s9ngxl11rrffge65zfi.jpg[/img][/url]

Obrazek

2.

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hjvhv][img]http://fotofotki.pl/pliki_img/tw2f3n4p3aehbjusvqf.jpg[/img][/url]

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt lut 10, 2012 22:25 Re: POMOCY! DT lub DS na już! Kotka ma czas do weekendu :(((

ta jest super :ok: :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt lut 10, 2012 23:33 Re: POMOCY! DT lub DS na już! Kotka ma czas do weekendu :(((

Bardzo dziękuję za miłe słowa ale ja jeszcze nic nie zrobiłam. Jutro wielki dzień dla pięknej Burani :1luvu:
co prawda to jeszcze nie własny domek, ale bezpieczny, ciepły i brzunio będzie pełny.
Piękny banerek i fb. Podczepiajcie ciotki!
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Pt lut 10, 2012 23:40 Re: POMOCY! DT lub DS na już! Kotka ma czas do weekendu :(((

:ok:
Obrazek

aga marczak

Od: Sob lis 12, 2011 13:03

Post » Sob lut 11, 2012 0:32 Re: POMOCY! DT lub DS na już! Kotka ma czas do weekendu :(((

a wiecie że to że domek się znalazł to wszytko sprawka agi marczak-to Ona mnie zaraziła!
myślełam że Ją uduszę bo w pierwszej chwili nie widziałam żadnego wyjścia z sytuacji...i czułam się strasznie podle że ta burania gdzieś cierpi a ja nie mogę jej pomóc...
dopiero jak zaczęłam myśleć to wymyśliłam że przecież da się to zorganizować jak tylko Jola się zgodzi :D
no i jak Marzenia się zgodzi.
no bo ja się w duchu zgodziłam już dawno...
to skomplikowane..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Sob lut 11, 2012 10:56 Re: POMOCY! DT lub DS na już! Kotka ma czas do weekendu :(((

Obgryzam paluchy i czekam niecierpliwie na wieści :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Post » Sob lut 11, 2012 12:05 Re: POMOCY! DT lub DS na już! Kotka ma czas do weekendu :(((

Jola jest w drodze po kicię ale podobno złapała gumę :strach:

smarti

Post » Sob lut 11, 2012 12:43 Re: POMOCY! DT lub DS na już! Kotka ma czas do weekendu :(((

O kurczę :(

Bazyliszkowa

Post » Sob lut 11, 2012 13:00 Re: POMOCY! DT lub DS na już! Kotka ma czas do weekendu :(((

jednak okazuje się że gumy nie złapały za to zabłądziły :roll:
ale już są na moście i jadą w dobrym kierunku :D

okazuje się że historia kici jest o wiele smutniejsza -(zmieniała już dom 3 raz w ostatnich miesiącach.. ) ale to dziewczyny dokładnie opiszą..
kici bardzo wyłazi footro-oby tylko nie skończyło się to wszystko żle...
Kici teraz na pewno potrzeba dużo spokoju i miłości.
zawiozę jej feliwaya dziś.

smarti

Post » Sob lut 11, 2012 13:07 Re: POMOCY! DT lub DS na już! Kotka ma czas do weekendu :(((

smarti pisze:kici bardzo wyłazi footro-oby tylko nie skończyło się to wszystko żle...

Smarti, nie strasz... :(
Czy ona jest chora? Już nic nie rozumiem.

Bazyliszkowa

Post » Sob lut 11, 2012 13:15 Re: POMOCY! DT lub DS na już! Kotka ma czas do weekendu :(((

Mam nadzieję że nie jest... ale skoro zmieniała 2 razy dom-w każdym była miesiąc i znowu zwracana,to wyobrażasz sobie jak ona się czuje..
wiadomo że w takich sytuacjach lubi uaktywnić się Fip ale wiadomo też - tu nic więcej oprócz modlitwy pomóc nie może.
teraz kotka powinna długo posiedzieć w dt-do wiosny,do lata-nie wiem czy dziewczyny tak długo wytrzymają codzienne dojazdy po 30 km.
ale znowu szybka zmiana domu-nawet gdyby się znalazł, może się żle skończyć.
wyłażenie futra to nie jest optymistyczny sygnał,biorąc pod uwagę jej przeszłosć-ona został oddana do tej lecznicy jesienią-potem się tułała po domach i ciągle była zwracana bo coś tam...

ale nie ma co gdybać-warto tylko zdawać sobie sprawę z powagi sytuacji.

smarti

Post » Sob lut 11, 2012 15:12 Re: POMOCY! DT lub DS na już! Kotka ma czas do weekendu :(((

JolaJ pisze:Witam,
dzwoniłam już do lecznicy i jestem jutro umówiona na odbiór kici z lecznicy.
Pani powiedziała że wcześniej dzwoniła w kici sprawie pani K. więc abyśmy się nie zdublowały proszę o info czy mam odebrać skarba.
Mogę zabrać kitkę i dać jej utrzymanie, ale potrzebne będą ogłoszenia bo niestety ds dać kici nie mogę.

:1luvu: Dziewczyny kochane, baaaardzo wam dziękuję :!: Strasznie przeżywałam, że nie mogę kici wziąć nawet na DT, rozgłaszałam ją i zero odzewu, aż tu nagle bum! i się udało ją uratować :1luvu:

Czekam na dalsze info jak tam z koteczką wyszło :ok:

P.S: chciałam zmienić tytuł wątku, ale jakoś nic mądrego nie przychodzi mi do głowy, jak ktoś ma lepsze pomysły, proszę o podpowiedzi :roll:
" Jesteś odpowiedzialny za to, co oswoiłeś... "

Draugia

Od: Nie gru 23, 2007 1:25

Post » Sob lut 11, 2012 16:08 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

Czekam niecierpliwie na pierwsze wieści z dt.
:ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Post » Sob lut 11, 2012 16:10 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

No więc po kolei.
Koteńka jest przeogromnie miziasta, przecudowna, grubiutka i na moje oko zdrowiusieńka. Pan dr od którego zabrałam kicię mówił że w ciągu ostatnich sześciu miesięcy które była u niego nie chorowała i na jego oko to okaz zdrowia. Oczywiście to co napisała smarti to inna bajka i może tak się stać.
Pierwszy raz została oddana bo pani?(suka) wyjezdżała za granicę, drugiej pani odnalazł się kotek, więc dwa to już za dużo no i trzeciej pani nasikała na kołdrę więc znów oddała :(
Wet powiedział że potrzebuje człowieka i dużo jedzenia i będzie szczęśliwa. Nie wiem jak się odnajdzie wśród innych kotków. Dziś zapoznała się z dwoma maluchami no i na początku było syczenie i prychanie, ale po kilkunastu minutach tylko się przyglądała co to takiego małego biega...
Bardzo mi jej szkoda, jest na prawdę wyjątkowym kotkiem. Od początku łasiła się do mnie i gadała. Widać że jest zadbana i odchuchana.
Smarti, będziemy się wymieniać i jeździć na zmianę, jakoś damy radę :roll:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

[poprzednia][następna]