jaaana pisze:agatka13 pisze:A kiedy będą już widoczne zdjęcia naszej Uszatki I ToiToia? Nie pośpieszamy, tylko tak się pytamy?
Właśnieeeee! Nie mogę się doczekać
o Jaaaaana, pozdrawiamy, Uszata mówi, że ona wie na kogo będziesz glosować

Moderator: Moderatorzy
jaaana pisze:agatka13 pisze:A kiedy będą już widoczne zdjęcia naszej Uszatki I ToiToia? Nie pośpieszamy, tylko tak się pytamy?
agatka13 pisze:jaaana pisze:agatka13 pisze:A kiedy będą już widoczne zdjęcia naszej Uszatki I ToiToia? Nie pośpieszamy, tylko tak się pytamy?
o Jaaaaana, pozdrawiamy, Uszata mówi, że ona wie na kogo będziesz glosować
sroka7 pisze:Ja przepraszam inne kotki, ale Myszka jest najcudowniejsza! no cud, nad cudy!![]()
![]()
Jest dokładnie identyko jak moja Misiunia
vega013 pisze:Myszolandia pisze:isabell36 pisze:
o qrka,ale pięknota![]()
![]()
Bossska koteczka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Myszolandia pisze:
Kakaowinka pisze:A jaka będzie? Czy pieniądze za wstawianie fotek idą na rzecz właściciela kota, który wygrał czy jak to wygląda? Za wstawienie zdjęcia trzeba zapłacić 5 złotych, tak?
Kociara82 pisze:Kakaowinka pisze:A jaka będzie? Czy pieniądze za wstawianie fotek idą na rzecz właściciela kota, który wygrał czy jak to wygląda? Za wstawienie zdjęcia trzeba zapłacić 5 złotych, tak?
oj, nie mam sily ani ochoty kazdemu z osobna wszystkiego tlumaczyc. Na pierwszej stronie pierwszy lub drugi post-tam wszystko pisze jasno i wyraznie. Sory, ale naprawde jest to meczace jak dostaje czy tu czy na pw co chwile po kilka podobnych wiadomosci: a co, a jak, a gdzie, a ile, a od kiedy, a do kiedy....Prosze o postawienie sie na moim miejscu i o zrozumienie.
WSZYSTKO OPISANE JEST NA 1-SZEJ STRONIE!!!
Kakaowinka pisze:OK, dziękuję, Vega, wszystko jasno i czytelnie.
sroka7 pisze:Ja przepraszam inne kotki, ale Myszka jest najcudowniejsza! no cud, nad cudy!![]()
![]()
Jest dokładnie identyko jak moja Misiunia
isabell36 pisze:co tu tak spokojnie![]()
kandydaci i kandydatki zgłaszać się![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 61 gości