Moderator: Moderatorzy
kasiar1234 pisze:Poprosimy na pewno nr 17.
kasiar1234 pisze:Nr 27 kieliszki , w jakim one są stanie? Tzn. czy bardziej kolekcjonerskie czy do uzytku?
katgral pisze:rozpoczynam nr 4 obie bransoletki, oraz numer 8
kasiar1234 pisze:Mamy prośbę kasę będziemy mogli przelać po 20 - tak najlepiej pasuje i wtedy odbierzemy przesyłkę.
Czy tak może być?
Cudak1 pisze:kasiar1234 pisze:Mamy prośbę kasę będziemy mogli przelać po 20 - tak najlepiej pasuje i wtedy odbierzemy przesyłkę.
Czy tak może być?
Bazarek miał być w formie licytacji, ale że nikt nie był zainteresowany przedmiotami, które chcecie kupić, mogę je Wam sprzedać w formie Kup Teraz
kasiar1234 pisze:Cudak1 pisze:kasiar1234 pisze:Mamy prośbę kasę będziemy mogli przelać po 20 - tak najlepiej pasuje i wtedy odbierzemy przesyłkę.
Czy tak może być?
Bazarek miał być w formie licytacji, ale że nikt nie był zainteresowany przedmiotami, które chcecie kupić, mogę je Wam sprzedać w formie Kup Teraz
Ups, ok to spokojnie my dajemy cenę wywoławcza, ale możemy poczekać może ktoś zalicytuje. Tylko czasami możemy nie mieć internetu. A do kiedy trwa bazarek?
Cassi_ pisze:no to ja podniosę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości