fumcia pisze:chcę zrobić masło
Jedno wiem na pewno - musi byc ciepła, to znaczy pokojowa temperatura śmietanki, jak zrobisz z zimnej to wyjdzie bita śmietana

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
fumcia pisze:chcę zrobić masło
fumcia pisze:moje kociczki z działki,co mam w domu wyleczne z kk stały się miziaste i kochane,chcę je wysterylizować boje się skutków ubocznych,czy po sterylce może dziać się coś złego??? mają 8mc...
Asia_Siunia pisze:Zaliczyłam bal karnawałowy u córki w przedszkolu - rodzice tez musieli być przebrani. Padam z nóg.... Grał zespół muzyczny - muzyka typowo weselna z repertuarem "majteczki w kropeczki", "kon na biegunach", "Pszczółka Maja", "Jesteś szalona".... Nie wiem kto lepiej się bawił - dzieci, rodzice...czy panie z MOPS sąsiadujące z salą
(co chwila zaglądały i podtańcowywały)...Wróciłam do domu po 4 godzinach i powiedziałam sobie, że nic nie robie..totalnie nic. Spać będę jak niemowlę (obym tylko nie zapomniała, że już pampersa nie noszę...)
Asia_Siunia pisze:Zaliczyłam bal karnawałowy u córki w przedszkolu - rodzice tez musieli być przebrani. Padam z nóg.... Grał zespół muzyczny - muzyka typowo weselna z repertuarem "majteczki w kropeczki", "kon na biegunach", "Pszczółka Maja", "Jesteś szalona".... Nie wiem kto lepiej się bawił - dzieci, rodzice...czy panie z MOPS sąsiadujące z salą
(co chwila zaglądały i podtańcowywały)...Wróciłam do domu po 4 godzinach i powiedziałam sobie, że nic nie robie..totalnie nic. Spać będę jak niemowlę (obym tylko nie zapomniała, że już pampersa nie noszę...)
kotx2 pisze:za co byłaś przebrana
![]()
AniHili pisze:Fotka małej ciorniutkiej (jakość telefoniczna, ale jutro kocia będzie u mnie, więc zapodam lepsze)
AYO pisze:Za mało danych.
Przybliż nam sytuację, jakiś wątek?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, sherab i 713 gości