zakończone

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt lut 10, 2012 11:26 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

Efekt mordowania szydełka
BIEŻNIK wielkość 90/28 z chwościkami 101 cm
Obrazek, Obrazek, Obrazek
wycenię później bo nie pamiętam ile płaciłam w sklepie za kordonek :oops:. jajeczka gratis :D
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Od: Sob paź 22, 2011 8:45

Post » Pt lut 10, 2012 11:36 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

i chusta
Obrazek
Obrazek
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Post » Pt lut 10, 2012 11:50 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

Przedstawiam ogródkowego Rozbójnika,
Obrazek
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Pt lut 10, 2012 13:57 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

Iza_ pisze:i chusta
Obrazek
Obrazek

piękna :D niestety mnie nie stać :( kurcze nawet taniej bym sprzedała swój zielony komplecik by dołożyć do chusty :twisted: eh, powodzenia
=^^= Zapraszam =^^=
♡♡Naturalne SOKI_2021 z malin// bez cukru oraz słodkie i syrop♡
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=156544
<<

milena88

Od: Pon mar 21, 2011 12:59

Post » Pt lut 10, 2012 14:46 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

zostało mi jeszcze trochę motka zielonego, może jakieś nieduże abrazo wyjdzie :?:
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Pt lut 10, 2012 14:50 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

milena88 pisze:
Iza_ pisze:i chusta
Obrazek
Obrazek

piękna :D niestety mnie nie stać :( kurcze nawet taniej bym sprzedała swój zielony komplecik by dołożyć do chusty :twisted: eh, powodzenia

Angora kosztuje prawie 14 zł za motek :( mam taką włóczkę za którą płaciłam 30 zł zł za motek ( też na chustę) a w e sklepie są włóczki po 56 zł może kiedyś zaszaleję na razie mnie nie stać :(
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Pt lut 10, 2012 14:58 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

Witam, poproszę chustę, będzie piękny prezent dla mamy :)
a to obrazo to co to ? :oops:

toffik

Od: Wto lip 24, 2007 13:55

Post » Pt lut 10, 2012 17:02 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

ale boski prezencior :ok: no niee jak się zdecydowałam to znów nie zdążyłam, cała ja :strach: :spin2: jeszcze tu wrócę :D

edit" wróciłam :kotek: abrazo nawet chyba było by lepsze w moim przypadku jako a'la inny szaliczek, a masz może tęczowy motek by popełnić tęczowe ciepłe otulaśne coś np w takie. http://3.bp.blogspot.com/_vQi2aCXU284/T ... 1600/4.JPG a z pozostałości tej zielonej to jak myślisz wyjdzie?nawet takie krótsze niż normalne a może szersze co by na 2złorzyć czy coś
=^^= Zapraszam =^^=
♡♡Naturalne SOKI_2021 z malin// bez cukru oraz słodkie i syrop♡
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=156544
<<

milena88

Od: Pon mar 21, 2011 12:59

Post » Pt lut 10, 2012 17:47 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

Takie to z tego co wiem jest farbowane ręcznie, chociaż wiem że jest włóczka o nazwie kauini piękna tęczowa do kupienia na eboya,
zobacz jaka śliczna :1luvu:
http://haft.blox.pl/2010/01/Chusta-w-ko ... teczy.html.
Za zieloną wezmę się w sobotę to zobaczę, będę robić na grubych drutach.
Dzisiaj skończę czapkę dla córki zażyczyła sobie takie Obrazek
tylko w ciemnej czekoladzie
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Pt lut 10, 2012 19:47 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

Pięknie dziergasz...a do tego niedrogo! Ja bym zamówienie miała, jak się ogarniesz z tym, co tam akurat sobie dłubiesz. Można? Bo mię się marzy chusta, taka jak ta zielono-zielona w ksztalcie.. W kolorach..np turkus. Albo turkus z kolorami jakimiś... bo mam już dość mojej smutnej czarnej kurtki. Moje ulubione kolory to wlasnie turkus i fiolet... może masz jakieś tęczowe motki? ALe nie bardzo eksluzywne, bo finanse jednak ograniczone mam ;]
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Pt lut 10, 2012 21:24 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

taka teczowa to bedzie piekna, chyba mialas cos teczowego w swojej galerii?

MagdaGdynia

Od: Śro gru 06, 2006 21:27

Post » Pt lut 10, 2012 21:43 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

Ja bym chciała np coś w takich kolorach, jak cztery motki włóczek proponowanych przy ekhm..ogrzewaczu. Trzy odcienie niebieskiego i fiolecik. I do tego coś jeszcze agresywnego, jaskrawego.. sama nie wiem. Idę grzebać we włoczkach w necie ;]
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Post » Pt lut 10, 2012 23:02 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

KaleidoStar wysłałam priw :D

MagdaGdynia pisze:taka teczowa to bedzie piekna, chyba mialas cos teczowego w swojej galerii?

ta tęczowa to angora batic
Kauni przy niej to bajka :1luvu:
Może kiedyś w przypływie szaleństwa :D zamówię , 6 nie trafiłam :( , ale będą kolejne kumulacje może ......
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Sob lut 11, 2012 1:57 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

O totototototo jest właśnie tooooo!

KaleidoStar

[poprzednia][następna]