Gibutkowa pisze:Kociara82 pisze:Gibutkowa-z calym szacunkiem-ale jesli nie czytasz regulaminow albo nie zamierzasz sie stosowac do nich-trudno. U mnie masz zolta kartke za agitowanie ewidentnie na rzecz swojego kandydata.Kociara82 pisze:12. Agitowanie nawątkach i wysyłanie pw z prośbą o oddanie głosu na swojego faworyta będzie karane.
pierwsza kara-nie zaliczenie głosów osoby agitującej
druga kara-wykluczenie wszystkich kandydatów agitującego.
Wszelkie sytuacje związane z agitowaniem, tak jak to miało miejsce między innymi podczas poprzedniego konkursu-jest spamowaniem, będzie zgłaszane do moderatorów i traktowane jako próba kupienia głosów.
13. Dopuszcza się jedynie agitowanie zapraszające do wzięcia udziału w konkursie i zagłosowania wg własnego sumienia. Ale nie na konkretnych kandydatów. Wyłącznie na wątku kandydującego np w postaci zdjęcia kandydata z napisem: kandydat na mistera miau i banerku w podpisie
No właśnie nie doczytałam ale mnie jedna osoba uświadomiła i pozmieniałam. Chyba że gdzieś zapomniałam albo ktoś mnie zacytował a nie poprosiłam żeby zmienił cytat. Jak tak to mi podajcie na PW gdzie i kto.
EDIT: Fotę też usunąć? Podmienić, czy coś? Na PW mi napisz co tam mogę zostawić.
W mysl regulaminu: twoje kotomstwo moze nadal kandydowac jesli nie bedziesz w ten sposob dalej agitowac. Ale glosow ktore ty oddasz nie zaliczam. Natomiast to jeszcze nie wyklucza udzialu twoich kotow w konkursie. Dopiero jesli nadal bys agitowala w taki sposob-w mysl regulaminu bede wtedy zmuszona usunac te kandydatury, ktore zglaszalas. Poki co nie musisz niczego zmieniac.
Dobrze, wiec tym razem potraktujmy to jako ostrzezenie tylko, niech to bedzie dla innych przestroga, poniewaz jak dotad zauwazono dopiero 1 taka agitacje. Dozwolony jest jedynie banerek, jak to ktos mial w poprzedniej edycji.
Tym razem wiec wyjatkowo-pierwszy i ostatni raz odpuszczam, omina cie kary.
Na przyszlosc bardzo prosze wszystkich o bardzo uwazne przeczytanie regulaminu i zasad glosowania. Co nagle to po diable. Po co sie spieszyc i psuc sobie dobra zabawe?