Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ewexoxo pisze:ja tam czekam na Brylanta - to mój cichy faworyt
saintpaulia pisze:I lepiej się zdecydować jeszcze przed spakowaniem i wysyłką...
saintpaulia pisze:Mój TZ to sobie harem założył. Najpierw miała być jedna = moja kotka. Skończyliśmy na trzech - wszystkie mi ukradł! (zazdrosna jestem)A marzyłam o tych białych chłopcach - ale było "tylko jeden kot!".
saintpaulia pisze:Mój TZ to sobie harem założył. Najpierw miała być jedna = moja kotka. Skończyliśmy na trzech - wszystkie mi ukradł! (zazdrosna jestem)A marzyłam o tych białych chłopcach - ale było "tylko jeden kot!".
ewexoxo pisze:a moim zdaniem to jest czysta kocia perfidna przebiegłość, bo te futra dobrze wiedzą że my wszystkie jesteśmy już na dzień dobry sprzedane, a TZ'ów trzeba sobie urabiać
saintpaulia pisze:ksb kocury? Myślałam, że to panienek domena.
horacy 7 pisze:Zosiu Mućka śliczna i też okrąglutka.Dziewczyny i będzie niespodzianka będą fotki ,własnie wysłałam do Kasi jak znajdzie czas to wstawi .Jest Matwiej ,Brylant,Kuro ,białaski i Lord a nawet rezydentka Zosia.Niestety w piwnicy trudno o ładne fotki ale mam nadzieję,ze lepsze takie niż żadne.
Białaskom zaczynają szaleć hormony,Tuptuś bił się ze Śnieżynka i to jak wiosłował łapką by jej przyłożyć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 104 gości