Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 09, 2012 11:46 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Ładny brzuszek to podstawa.
Nie wstydź się :ok:
Haker

Haker1

Od: Pt lis 20, 2009 17:35

Post » Czw lut 09, 2012 12:05 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Wiesz, Fasolko, fajnie jest mieć Mroczka.
Jak Duża śpi to czasem sobie razem na jej kanapie poleżymy. Jest z kim pobiegać, bo Duża to troszkę leniwa jest. Poza tym Dużej czasem nie ma, i wtedy nie jestem sam, tylko mam kolegę :D
Badylek
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Czw lut 09, 2012 20:21 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

caldien pisze:Wiesz, Fasolko, fajnie jest mieć Mroczka.
Jak Duża śpi to czasem sobie razem na jej kanapie poleżymy. Jest z kim pobiegać, bo Duża to troszkę leniwa jest. Poza tym Dużej czasem nie ma, i wtedy nie jestem sam, tylko mam kolegę :D
Badylek

Właśnie :D :D
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw lut 09, 2012 20:32 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

MalgWroclaw pisze:
caldien pisze:Wiesz, Fasolko, fajnie jest mieć Mroczka.
Badylek

Właśnie :D :D
Fasolka

Tak! :D

Mru
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw lut 09, 2012 20:34 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Mroczek - kot Badylka :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Post » Czw lut 09, 2012 21:35 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

caldien pisze:Mroczek - kot Badylka :ryk: :ryk: :ryk:

A ja caly czas czytam: Mróczek :oops: :oops: :oops:

Mru
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw lut 09, 2012 21:40 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Mroczek jest Mroczkiem, bo jest mroczny :D

I nie ma nic wspólnego z bliźniakami :wink:

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Pt lut 10, 2012 10:28 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

:1luvu:

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt lut 10, 2012 15:10 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Cóż, może nadejdzie czas, kiedy Mroczek stanie się Mróczkiem... Ciągle na to czekam :kotek:
Pakiet 130 ogłoszeń dla czarnulca wykupiony i już gotowy, teraz tylko mieć nadzieję, że najlepszy domek go tam znajdzie ;)

A może do tego czasu usłyszę mruczenie mrocznego :1luvu: Tak mi się to troszkę marzy :oops:

Cześć Myszko! Cześć wszyscy!
Duża się czai na moje przednie pazurki :crying:
Badylek witający się
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Pt lut 10, 2012 16:00 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Te nasze pazurki to chyba jakieś talizmany dla Dużych, cały czas na nie polują.
Haker

Haker1

Od: Pt lis 20, 2009 17:35

Post » Pt lut 10, 2012 18:25 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Do łowienia moich pazurków duża używa innych dużych
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt lut 10, 2012 21:55 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Prosta zależność:
Podejście Mroczka na wołanie Dużej "Mroczek" : 0% przypadków
Podejście Badylka na zawołanie Dużej "Badylku" : ok 50% przypadków
Podejście Badylka na zawołanie Dużej "Mroczek": ok 99% przypadków :ryk: :ryk: :ryk:

Wiesz, Fasolko, mi też zawsze jak u kociego kłujarza jesteśmy, to zetną pazurki. Ale Duża stara się mnie nie brać za często, bo mówi, że ja już swoje odbębniłem, przecież na początku co miesiąc jechaliśmy się kłuć :strach:
Mroczek za to szczęściarz jeszcze ani razu, od kiedy u nas jest, ani u kłujarza nie był, ani mu pazurków nie ścinali! Uważam to za niesprawiedliwość, no i przecież w taki sposób on jest lepiej uzbrojony!
Badylek zaszokowany niesprawiedliwością
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Pt lut 10, 2012 21:57 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Duże są niesprawiedliwe i już.
Na przykład moja książeczka zdrowia jest prawie cała zapisana :?
Frani i Pralci mało, a przecież one są o wiele starsze.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob lut 11, 2012 12:53 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Biedna Fasolka :(

Pokłóciliśny się wczoraj z Mroczkiem! http://www.youtube.com/watch?v=3h-Hq5nMa2s
Wygrałem :mrgreen:
Badylek dumny
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Sob lut 11, 2012 18:28 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

:ryk: :ryk: :ryk: jaka wymiana zdań :ryk:

Fasolciu,ale jesteś zdrowiutka,a tam sobie w książeczce mazają coby nie zapomniały pewno co CI dawać do pysia na Twoje zdrówko wiesz? mizi-mizi
Myszka gdybająca i pocieszająca

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]