I jeszcze do tego ta bakteria wywołująca zapalenie płuc... to ma chłopak niezły zestaw

Za zdrówko

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JaEwka pisze:ło jacie...ale plus jest taki, że wiadomo z czym walczyć. Oby antybiotyk mu pomógł
![]()
![]()
![]()
![]()
Anna61 pisze:Ma może ktoś dobry sposób podania kotu tabletki której za cholercie nie chce połknąć?![]()
JaEwka pisze:Może niech Kasia go weźmę za kark drugą ręką pod pupę żeby nie miał możliwości odbicia się nogami a ty mu dajesz do pysia tabletkę.
mb pisze:JaEwka pisze:Może niech Kasia go weźmę za kark drugą ręką pod pupę żeby nie miał możliwości odbicia się nogami a ty mu dajesz do pysia tabletkę.
To jest dobry pomysł
JaEwka pisze:mb pisze:JaEwka pisze:Może niech Kasia go weźmę za kark drugą ręką pod pupę żeby nie miał możliwości odbicia się nogami a ty mu dajesz do pysia tabletkę.
To jest dobry pomysł
No ja tak robię przy Ninie ale przy obcinaniu pazurów bo inaczej się nie da
JaEwka pisze:Ja mam kotkę z jednym kłem i jednym zębem z tyłu a boje się jak cholera kiedy chce mnie ugryźćw ogóle to jest jedyny kot jakiego się boje nie wiem dlaczego bo dzikuska mogę trzymać a ten mój pieszczoch wyzwala we mnie lęki
(chociaż kiedyś mi pierdyknęła tak łapą w łeb, że gwiazdki zobaczyłam )
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 302 gości