serum pisze:„Ooo kurka wodna!” i tu nastąpiła zmiana wyrazów ....oczywiście nie przeze mnie ja wkleiłam tak jak było autentycznie .
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
serum pisze:„Ooo kurka wodna!” i tu nastąpiła zmiana wyrazów ....oczywiście nie przeze mnie ja wkleiłam tak jak było autentycznie .
skarbonka pisze:prosimy o głosy
viewtopic.php?f=1&t=138598
AlfaLS pisze:Afatima pisze:Dobrze czytać takie wieści
A kaczorek słodziusi? Co tam u chłopczyka nowego?
Kaczorek szaleje i nie ma na niego sposobu żeby choć troszkę wyhamował...![]()
Na dobrą sprawę jakby go połączyć z Laylą Weliny to myślę że cały świat by roznieśli![]()
Na razie szaleje z koleżanką Rozalką i też nieźle im to idzie. I nawet to że Rozalka jest po sterylizacji im zupełnie nie przeszkadza. Szaleństwom nie ma końca...
I jeszcze jedna ważna sprawa - ani Kaczorek ani Rozalka nie szukają już domu. Wspólnie stwierdziliśmy, że oba kociaki są po prostu nieodzownymi nam do szczęścia członkami naszej rodziny i rozstanie z nimi absolutnie nie wchodzi w grę
![]()
![]()
. Tak więc żadnych ogłoszeń czy innych akcji poszukiwawczych dla nich nie będzie... Zostają na zawsze
![]()
I muszę przyznać że Pawełek też na pewno jest z tego powodu zadowolony - te trzy kociaki się po prostu kochają i to jest najcudowniejsze
. Razem śpią wtulając się w siebie, wzajemnie się myją, wspólnie jedzą - jeszcze nigdy takich kociaków w domu nie miałam
.
iza71koty pisze:Kochani potrzebna mi torba termos na gwałt.Wczoraj zanim donioslam jedzenie na działkę wszystko mi zamarzło na kość.Ma Ktoś może użyczyc?Pożyczyć?Odstąpić?
Saneczki doszły.Dziękuję Kochana.
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 64 gości