Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vailet pisze:ruda32 pisze:vailet pisze:ruda32 pisze:dziewczynki jak brzydkie kaczątka-z zabiedzonych ,maluchów- śliczne panny
Twoja chociaż wszy nie miałamoja cała w gnidach,a ważyła pół kg.Inne koty wewnątrz zarobaczone,a moja na zewnątrz i gronkowiec uszny.Teraz są wypieszczone obie,wychuchane
![]()
![]()
moja miała pchły od Fidla -on przyniósł a na niej miały gdzie buszować-okropne
ale aż miło popatrzeć teraz
szkoda tylko ,że Bejbi do końca zdrowa nie jest
Takprzez to nieszczepiona i ta sterylka z nią to mam stracha.Skoro teraz słabo je to co po zabiegu.Na siłę i mnie całkiem będzie się bała przez to.Myśli że ból jej sprawiam,a nie pomoc
alab108 pisze:vailet, a Ty z Bejbi do jakiego lekarza chodzisz, do Słodkiego?
alab108 pisze:ja już nie chodzę do Słodkiego, wkurzyły mnie te kolejki i te ceny. Teraz chodzę ze zwierzakami na Groblą. Bardzo sobie chwalę. Może też byś spróbowała. Na prawdę tam jest świetny fachowiec. Ja zawsze dzwonię i do niego jeżdżę.
alab108 pisze:Ale chociaż spróbowałabyś chociaż diagnozę potwierdzićJa też kiedyś wierzylam tylko w szefa, miałam jamnika i Parzęcki przyjeżdżał do domu jak coś. Teraz przekonałam się do innego lekarza i twierdzę, że jest świetny. Co Ci szkodzi spróbować? Przecież u ludzi też słuszne jest potwierdzanie diagnozy wystawionej przez jednego lekarza u drugiego.
ruda32 pisze:Pixi szlachetny działkowiec pospolity
lidka02 pisze:ruda32 pisze:Pixi szlachetny działkowiec pospolity
No na pewno szlachetny ale nie pospolity cudo , cudo![]()
![]()
Pilnuj go bo moge nadjechać ....
Będe miała troche czasu to poczytam od początku
lidka02 pisze:Hm jak to jedynak![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 20 gości