Witamy Was Ukochani Goście
w kolejnej z kolei części Mysich przygód,ćwiartkowej - 25 ,ło matulu,juz 25 - tej,zleciało ,ze hohoZakłądając wąta te prawie trzy lata temu nie sądziłyśmy,że dojedziemy do 25 części
Ale mając Was
na wącie aż się chce ciągnąć dalej Mysie przygody
U nas jak na razie po staremu szaremu.Mały szkodnik
,jak to Ula powiada cały czas goni Mychę,bo chce ją miziać,ale Misia ucieka przed nim.Czy doczekamy się kiedyś okazji do zrobienia fotki ,takiej chociażby jednej jak na kocim bazarku lutowym ? ( ZAPRASZAMY < KLICK ) zobaczymy czas pokaże,nic nie nalegamy,może Misia i Pitek znajdą swój czas?kciukersy oczywiście mile widziane za nich
a jak się nieraz przekonaliśmy,możemy na Was liczyć

Pora na tradycyjne przypomnienia
PIERWSZY NASZ WĄT
POPRZEDNI
NASZE FILMIKI NA YOU TUBE

CO się zmieniło przez te 25 części u nas ?
Po drodze pojawił się na świecie nowy przybysz opisany wyżej,vel Pit Pierwszy
Dużo gości przestało u nas bywać i dużo
tez do nas doszło.A niektórzy
kto wie,być może planują do nas dołączyć ? - zapraszamy ! Jedni
i ci
co do nas doszli,są cały czas z nami codziennie,mimo,ze nieraz to ledwo żyje i nie mam czasem siły pisać ani nawet czasu a i tak cały czas jesteście z nami

Misiak już teraz o ile większy i starszy,jak zakładałam pierwszy wąt,to miała 3 latka,a teraz będzie miała w czerwcu 6
Czasem żałuję,że jak wtedy co szukałam po necie co robic na ropiejące oczka Misi,od razu się nie zarejestrowałam tutaj,byśmy były od samego początki Misi i u nas i od jej "szczeniactwa",ale jak to mówią,lepiej później niż wcale ,ot co
A tak poza tym sobie idziemy cały czas do przodu

Kilka zdjęć Misiaka

Nie pozostaje nam nic innego jak tylko zaprosić Was Ukochani Goście
do następnej części przygód naszej familiji mmmrrraaauuu mizi-mizi-smyru-smyru Moi Ukochani Goście
Myszka

buziam Mysie i mykam napic sie kawy i wziac leki