TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto lut 07, 2012 21:20 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Ehhh Tofisiu, Tofisiu :roll:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto lut 07, 2012 21:38 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

ja juz nie wiem o co mu chodzi.... przeciez Justa sie z nim jak z jajkiem obchodzi....

apropos justy... laptop dotarl, ale ma problem z zalogowaniem sie na miau. Nawet ja probowalam ze swojego kompa na jej konto wejsc i ten sam problem sie pojawil. Napisalam do alix w tej sprawie, moze cos poradzi na to... Ja nigdy nie mialam takiego problemu

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto lut 07, 2012 23:09 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

alix jest moderatorem, czy administratorem?
W tej sprawie pisze się do administracji
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro lut 08, 2012 5:14 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

:ok: :ok: za całokształt
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro lut 08, 2012 20:39 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Justynko, a jak po badaniach?

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Śro lut 08, 2012 20:55 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Justyna ma już komputer, niestety nie może zalogować się na forum (robimy wszystko aby się udało).
Justyna miała badanie tomograficzne dzisiaj, wyniki powinny być jutro.

Z oczkiem Ozzinka po lekarstwach jest lepiej.
Reszta zwierzaczków bierze swoje lekarstwa, Justynka jak się zaloguje - sama napisze, ja nie chcę nic pokręcić.

Trzymamy kciuki za jutrzejsze wyniki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Śro lut 08, 2012 23:25 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

phantasmagori pisze:alix jest moderatorem, czy administratorem?

pisalam do wszystkich bo nie wiedzialam do kogo sie z tym zwrocic. Ale teraz wiem juz ze do Irafala. Z tego co czytalam na podforum technicznym-znalazlam tam watek o tym-ktos juz mial taki problem, ale po wpisaniu kodu z obrazka bylo juz ok.
Justa ma pokrecone wszystko, ale ona oczywiscie nic nie wie co i jak, ktos inny za nia sprawe zalatwial-jej to nie interesuje :evil:

Kociara82

Post » Śro lut 08, 2012 23:28 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

aha, czy ktos moze z Justa w sobote isc do reala na rozmowe do dyrektorki w sprawie organizowania wystaw? Ja niestety chora jestem, mam zakaz wychodzenia z domu do konca tygodnia, nic tylko lezec caly czas. :roll:

Kociara82

Post » Czw lut 09, 2012 0:09 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kociara82 pisze:
phantasmagori pisze:alix jest moderatorem, czy administratorem?

pisalam do wszystkich bo nie wiedzialam do kogo sie z tym zwrocic. Ale teraz wiem juz ze do Irafala. Z tego co czytalam na podforum technicznym-znalazlam tam watek o tym-ktos juz mial taki problem, ale po wpisaniu kodu z obrazka bylo juz ok.
Justa ma pokrecone wszystko, ale ona oczywiscie nic nie wie co i jak, ktos inny za nia sprawe zalatwial-jej to nie interesuje :evil:

Kociara bardzo nieładnie :twisted:
Interesuje i to bardzo! Nie każdy jest w kompie alfą i omegą. Tym bardziej że nie może się dostać na forum i nie jest to wina Justyny tylko błędu w systemie. Wpisanie kodu z obrazka nic nie daje. Próbowałam osobiście, a w informatyce jestem dosyć dobra. Zresztą tobie też się nie udało.
Ja już się wszystkim zajęłam, bez wymawiania.

Edit: Już załatwione.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Czw lut 09, 2012 0:55 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Juz jestem :lol:
Bardzo chce podziękować malix23 za podarowanie nowewgo laptopa , bardzo dziękuje :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Bardzo też dziekuje Phantasmagori za szybkie załatwienie sprawy z moim nieudanym logowaniem sie , bardzo dziekuje :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw lut 09, 2012 1:09 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

A wiec wieści od weta :
Ozi z oczkiem dużo lepiej , dostał dziś steryd a nadal ma dostawać antybiotyk do oka 3 razy dziennie a drugie krople co 2-3 godziny , a w piątek dostanie zastrzyk na ten jego pecherz .

Eustachy dostał dzis drugi zastrzyk z antybiotyku bo jest przeziebiony , w piatek tez dostanie .

Tofik z przeziebieniem lepiej sobie radzi :) no ale teraz chodzi na spacery w ubranku a wychodze z nim bardzo czesto ...
Niestety z jego sikaniem na wersalki jest dadal źle , nie ma dnia bez siku na nich :roll:

A Mati dostała co tygodniowa dawke antybiotyku i jej stan ogólny jest dobry , apetyt jej dopisuje a gourmety sie juz konczą ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw lut 09, 2012 11:45 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

no,bo juz się bałam czytając,ze coś niehalo wyjdzie ,ale jak CIę widać to tylko uff

Obrazek

kciukersy za wszystko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Melduj prosze jak po badaniach Just :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw lut 09, 2012 14:01 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

wczoraj minely 2 miesiace od smierci Emi.... Choc wiem, ze jej dobrze tam, gdzie jest, jednak mi brakuje jej energii, tej zadziornosci... Wciaz do mnie nie dociera, ze tej niezwykle dzielnej kici juz nie ma, mam wrazenie, ze tylko pojechala gdzies daleko do adopcji a domek sie nie odzywa...

Kociara82

Post » Czw lut 09, 2012 21:17 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Justyś, dobrze, że wróciliście :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pt lut 10, 2012 19:22 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

[poprzednia][następna]