OlaLola pisze:ok. napisałam póki co do jednej dziewczyny, nie wiem czy ona jest na miau, na dogo jest. Zobaczymy czy będzie mogła.No i trzymajcie kciuki za Śnieżkę, jest u mnie wystarczająco długo, może właśnie to TEN dom??

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
OlaLola pisze:ok. napisałam póki co do jednej dziewczyny, nie wiem czy ona jest na miau, na dogo jest. Zobaczymy czy będzie mogła.No i trzymajcie kciuki za Śnieżkę, jest u mnie wystarczająco długo, może właśnie to TEN dom??
kotx2 pisze:OlaLola pisze:ok. napisałam póki co do jednej dziewczyny, nie wiem czy ona jest na miau, na dogo jest. Zobaczymy czy będzie mogła.No i trzymajcie kciuki za Śnieżkę, jest u mnie wystarczająco długo, może właśnie to TEN dom??
![]()
![]()
Vika .. pisze:kotx2 pisze:OlaLola pisze:ok. napisałam póki co do jednej dziewczyny, nie wiem czy ona jest na miau, na dogo jest. Zobaczymy czy będzie mogła.No i trzymajcie kciuki za Śnieżkę, jest u mnie wystarczająco długo, może właśnie to TEN dom??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sliver_87 pisze:chciałam powiedziec tylko, że jak dobrze pojdzie to jutro ide na wizyte przedadopcyjna Śnieżkitrzym,ac kciuki zeby doszła do skutku:)
OlaLola pisze:Nic nie pisałam, żeby nie zapeszyć... ale i tak nic z tego wyszło. Śnieżka miała dziś wizytę przed adopcyjną w Katowicach. Strasznie dziękujemy M_o. Niestety tam też Śnieżka nie trafi... czy ja za dużo wymagam... chciałam tylko, żeby balkon był zabezpieczony ( Państwo mieszkają na 13 piętrze) i żeby kicia nie jadła Whiskasa....
kotx2 pisze:OlaLola pisze:Nic nie pisałam, żeby nie zapeszyć... ale i tak nic z tego wyszło. Śnieżka miała dziś wizytę przed adopcyjną w Katowicach. Strasznie dziękujemy M_o. Niestety tam też Śnieżka nie trafi... czy ja za dużo wymagam... chciałam tylko, żeby balkon był zabezpieczony ( Państwo mieszkają na 13 piętrze) i żeby kicia nie jadła Whiskasa....
Absolutnie nie![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości