Bolkowa pisze:Są pokoje, gdzie po włączeniu farelki dobijamy do 13-15st.
Uhm - u nas tak samo. My to jeszcze pół biedy - 8h i do domu ale dzieci? A jak się personel pochoruje to przysięgam - ściągnę do pracy w grupach BHP owca, dyrektora i księgową

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bolkowa pisze:Są pokoje, gdzie po włączeniu farelki dobijamy do 13-15st.
AYO pisze:I jak pokazuje mój, przypadek - tworzyć dokumentację
alix76 pisze:W pomieszczeniu biurowym temperatura nie może być niższa niż 18 a hali niż 14 stopni. Jak jest zimno, można skrócić godziny pracy
babajaga pisze:edit: znalazłam: Norma PN-EN ISO 7730:2006 (U) przewiduje dla pomieszczeń mieszkalnych maksymalny, pionowy gradient temperatury na poziomie 3 stopni Celsjusza.
AYO pisze:Taki vist - wprowadź codzienne pomiary temperatury w pomieszczeniach. Normalnie, zeszycik, tabelka i do boju![]()
Ja mam obowiązek tak robić
shira3 pisze:Współczuję.....jak tak sobie poczytałam zaczynam doceniać pracę w ciepłym, suchym, czystym
AYO pisze:PODKŁADKA MA BYĆ![]()
jozefina1970 pisze:shira3 pisze:Współczuję.....jak tak sobie poczytałam zaczynam doceniać pracę w ciepłym, suchym, czystym
Wiesz... Ja też nie pracuję na budowie czy produkcji... I u mnie też powinno być ciepło, sucho i czysto... A jest zimno, wilgotno i śmierdząco czasami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości