Moderator: Estraven

Bazyliszkowa pisze:Dziś rano zerknęłam na termometr i zobaczyłam, że pokazuje tylko minus dwa. Poszłam do sklepu i wydawało mi się, że jest całkiem ciepło.
No cóż siła sugestii - po poworcie zerknęłam na termometr jeszcze raz - było minus dwanaście

Bazyliszkowa pisze:Tak się zastanawiam...
Jeżeli wirus panleukopenii może przetrwać w mieszkaniu pół roku, to jak długo ozdrowieniec po pp jest potencjalnym źródłem zarażenia? Też pół roku?
MaryLux pisze:Wiosna już za 6 tygodni
MaryLux pisze:Bazyliszkowa pisze:Po wczorajszym opatuleniu okien w mieszkaniu zrobiło się wyraźnie cieplej.
Bajkę roznosi energia, wszędzie jej pełno, porusza się z prędkością światła. Dziś otworzyłam okno w pokoju, żeby przewietrzyć i wygoniłam stamtąd koty, żeby nie zmarzły. Po chwili zorientowałam się, że nigdzie nie widzę Bajki. Gdzie była? Oczywiście w wietrzonym pokoju. Skąd się tam wzięła, nie mam pojęcia
Jak to skąd? Z wykopalisk...

Bazyliszkowa pisze:Przypomnę się, bo mnie to męczy, a nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi:Bazyliszkowa pisze:Tak się zastanawiam...
Jeżeli wirus panleukopenii może przetrwać w mieszkaniu pół roku, to jak długo ozdrowieniec po pp jest potencjalnym źródłem zarażenia? Też pół roku?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Alfanel i 22 gości