Pejzaż-pastel na Homerka z PP i surowicę. KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw lut 02, 2012 9:08 Re: Pejzaż-pastel na surowicę dla wadowickich kociąt z PP

wpadnie jeszcze komuś w oko? :kotek:
[/url]Obrazek
Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt
Fundacja Stawiamy na Łapy

mikela

Od: Czw sty 13, 2011 20:33

Post » Czw lut 02, 2012 22:55 Re: Pejzaż-pastel, kopia Turnera na Homerka z PP i surowicę

Mnie wpadł - ale mam przed sobą dwie operacje - kocie oczywiście.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Czw lut 02, 2012 23:04 Re: Pejzaż-pastel, kopia Turnera na Homerka z PP i surowicę

Miuti pisze:Mnie wpadł - ale mam przed sobą dwie operacje - kocie oczywiście.

Może następnym razem :)
jak znajdę chwilkę wolną, to złapię za kredki.
[/url]Obrazek
Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt

mikela

Post » Pt lut 03, 2012 6:05 Re: Pejzaż-pastel, kopia Turnera na Homerka z PP i surowicę

Przepraszam, ale czy to nie miało być do czwartku?
Moja pierwsza kocia miłość
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Od: Czw sty 27, 2005 20:19

Post » Pt lut 03, 2012 7:06 Re: Pejzaż-pastel, kopia Turnera na Homerka z PP i surowicę

kota7 pisze:Przepraszam, ale czy to nie miało być do czwartku?

Pierwszy raz napisałam "do czwartku 03.02". Nie spojrzałam w kalendarz, jakoś mi się wydawało, że trzeci to czwartek. Robiłam ten bazarek w pośpiechu, głęboką nocą, na dzień przed egzaminem, zamroczyło mnie. Potem poprawiłam pierwszy post. Bardzo przepraszam za zamieszanie i nieścisłość :oops: .
Dziś o 23:00 koniec licytacji :)
[/url]Obrazek

mikela

Post » Śro lut 08, 2012 12:48 Re: Pejzaż-pastel na Homerka z PP i surowicę. KONIEC

doszła wpłata 40 zl od kota 7 dziekuje z calego serca!!
gerardbutler

Post » Śro lut 08, 2012 13:03 Re: Pejzaż-pastel na Homerka z PP i surowicę. KONIEC

Żałuję, że nie mogłam więcej. Nienawidzę panleukopenii z całego serca.
Moja pierwsza kocia miłość
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Od: Czw sty 27, 2005 20:19

[poprzednia]