BOIDUPKA OPERACJA 11MAJA wyniki w miarę ja spanikowałam :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 07, 2012 14:21 Re: Tytek wciąż gila ,wody zamarzła:(Panie mróz pofolguj ! !!

zużyłam całego kreta ,w granulkach ,pomażyć dobra rzecz,,piszą przelać gorąca wodą ,nie ma już gdzie wlewać tej wody :roll:
brodzik pełen zamarzniętej wody ,lód po prostu .
Czekam ,nadal nikt sie nie odezwał.
Pamiętam że kiedyś czekałam 2 tygodnie.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto lut 07, 2012 14:25 Re: Tytek wciąż gila ,wody zamarzła:(Panie mróz pofolguj ! !!

Nawet sobie nie wyobrażam... Ani z kibelka skorzystać, ani umyć się... To jest draństwo Dorota!! Z tego co pamietam masz kolosalny czynsz. I za co?
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto lut 07, 2012 14:35 Re: Tytek wciąż gila ,wody zamarzła:(Panie mróz pofolguj ! !!

500zł ..za te rozrywki co mi serwują zimą ,za obóz przetrwania :roll:

Bartek o 13 miał mieć sprawe ,nie odzywa się ,nie wiem czy dobrze zrobiłam że z nim nie pojechałam ,ale to przecież mężczyzna ,zawsze swoje sprawy załatwiał sam...
Cały czas zastanawiam się czy dobrze robi,ojciec z doskoku ...czy np .nie powinien pozwolić tamtemu być ojcem 99% ...
to niestety zawsze będzie chodziło mi po głowie :oops:
ale decyzja należy do Gadziny.

aż mi głupio że mam takie myśli ,nigdy nie sądziłam że wogóle tak będę myślała :roll:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto lut 07, 2012 15:45 Re: Tytek wciąż gila ,wody zamarzła:(Panie mróz pofolguj ! !!

się dostaoł mojemu dziecku ,stwierdziła że wszyscy co mu mówili że ojcowie są traktowani niżej g... na ulicy mieli rację ,co nie powiedział było źle .Spotkania nie wtedy kiedy ma wolne od szkoły tylko wetdy kiedy ma szkołe ,bo albo dziecko albo szkoła on sobie nie będzie wybierał..chore :roll:
Karolina sama sie przyznała że nie dopuszczała do spotkań itp
została z lekka zrugana .
mają się dogadać .W trójkę.
Ze względu na prowadzony dt i własne zwierzęta Sąd nie widzi mozliwości aby dziecko u nas zostawało na noc.
Czułam że tak będzie ,mimo że kuratorka napisała bardzo przychylną opinie .

to wszystko nie ma sensu.

a u Praksedy głosów nie przybywa. :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto lut 07, 2012 16:11 Re: Tytek wciąż gila ,wody zamarzła:(Panie mróz pofolguj ! !!

Dziecko nie moze nocować, bo macie zwierzaki??
To sa jakies kpiny chyba?
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Wto lut 07, 2012 17:21 Re: Tytek wciąż gila ,wody zamarzła:(Panie mróz pofolguj ! !!

Dorciu tzn. tak Bartek ma płacić a z widywaniem dziecka jest problem - to draństwo

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Wto lut 07, 2012 22:50 Re: Tytek wciąż gila ,wody zamarzła:(Panie mróz pofolguj ! !!

Dorotko, taki kraj, dziwi cię to... mnie nie. Pisałam ci kiedyś, żeby skontaktował się z organizacjami broniącymi praw ojca, bo inaczej go zakrzyczą i zgnoją

http://www.prawaojca.org.pl/

http://www.csopoid.pl/

http://www.ssopo.waw.pl/

http://www.fundacjaojcow.org.pl/

Jeśli zapadał wyrok ma 7 dni na wniosek o uzasadnienie.

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Wto lut 07, 2012 23:08 Re: Tytek wciąż gila ,wody zamarzła:(Panie mróz pofolguj ! !!

witam wieczornie ,tak na chwilę bo dziś czuje się okropniasto..

Bartek był w takiej organizacji ,pisali z nim pismo do Sądu ,opowiadali o prawach i tp co nie znaczy że pani sędzina potraktowała go dokładnie tak samo jak się traktuje ojców którzy nie chcą płacić i olewają dzieciaki.
Dzieci nawiązały z sobą kontakt ,teraz musza sami się dogadać ,oboje wykazują dobre chęci ,w końcu Karolina tez chyba zmądrzała ,chyba....

jak dla mnie za dużo emocji ,muszę się zdystansować ,wyrzucić te nagromadzone emocje ,wszystko we mnie chodzi.

a wody nadal brak :crying:

buziaki i dobrej nocki.
Obrazek

dorcia44

Post » Śro lut 08, 2012 6:49 Re: Tytek wciąż gila ,wody zamarzła:(Panie mróz pofolguj ! !!

witam porannie, Dorciu dzisiaj dużo mniejszy mróz więc może wreszcie będziesz miała wodę, trzymam kciuki :ok:

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Śro lut 08, 2012 9:32 Re: Tytek wciąż gila ,wody zamarzła:(Panie mróz pofolguj ! !!

dorcia44 pisze:witam wieczornie ,tak na chwilę bo dziś czuje się okropniasto..

Bartek był w takiej organizacji ,pisali z nim pismo do Sądu ,opowiadali o prawach i tp co nie znaczy że pani sędzina potraktowała go dokładnie tak samo jak się traktuje ojców którzy nie chcą płacić i olewają dzieciaki.
Dzieci nawiązały z sobą kontakt ,teraz musza sami się dogadać ,oboje wykazują dobre chęci ,w końcu Karolina tez chyba zmądrzała ,chyba....

jak dla mnie za dużo emocji ,muszę się zdystansować ,wyrzucić te nagromadzone emocje ,wszystko we mnie chodzi.

a wody nadal brak :crying:

buziaki i dobrej nocki.

No to witam w klubie strsów, sadów i nerwów.

Najwazniejsze aby sie młodzi dogadali, potem juz łatwiej będzie.
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Śro lut 08, 2012 10:08 Re: Tytek wciąż gila ,wody zamarzła:(Panie mróz pofolguj ! !!

oby Limlimku tak sie stało ,co ma być to będzie .
Dobro dziecka jest najważniejsze .
Nie spytałam Gadziny czy będzie się odwoływał.
Dziś stoczyłam kolejną walkę ,dowiedziałam się że byli administracji a to mnie nie było 8O 8O 8O
dzwonili a ja nie odbierałam...
ja mogę kłamać ,ale mój telefon nie ,nikt nie dzwonił :evil:
Mają przyjechać.
Pod zlewem wiszą sople lodu .

Mróz zelżał i bardzo się cieszę

u Gadziny w siłowni (piwnica) siedzi wielki kot ,syn poszedł o 4 rano zobaczyc co tam się dzieje bo jakieś ruchy usłyszał (jego pokój jest nad ta piwnicą) przyszedł i mówi mam kot olbrzym siedzi u mnie ,mało że siedzi to jeszcz emnie przegonił z mojej piwnicy :twisted:
chciał go zjeść ,kot mojego syna nie odwrotnie :lol:

czułam że mam coś nieswojego śmierdzącego.
Jak zaszcza piwnicę mojego dziecka to on mnie zabije :oops:

po 3 dniach udało mi się dobić do lekarza na 17.30 (na 18 do pracy :? ),ciekawa jestem czy wszedziej tak jest :roll:
nie mam na ciśnienie ,nie mam na kości ...wrrrrr
Obrazek

dorcia44

Post » Śro lut 08, 2012 10:53 Re: Tytek wciąż gila ,wody zamarzła:(Panie mróz pofolguj ! !!

A to charrrakterrrny kocur :lol:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Śro lut 08, 2012 10:57 Re: Tytek wciąż gila ,wody zamarzła:(Panie mróz pofolguj ! !!

z opisu mojego syna to wielkości buldoga i strasznie wielkie miał kły i paszczę ogromną ,smok ? :ryk:

rano po 8 już go nie było.
Obrazek

dorcia44

Post » Śro lut 08, 2012 12:07 Re: Tytek wciąż gila ,wody zamarzła:(Panie mróz pofolguj ! !!

czekam i czekam ...i wielkie g... :evil:

zamówiona karma przyszła i do karmy fajne legowisko z dalmatyńczykami :wink:
ułożyłam niewdzięcznikom przy kaloryferze ,jak mi Kropcia oleje to ją ... :twisted: z poprzednim tak zrobiła :|
Karmę zamawiam z allegro ,tam do Boscha dają legowicho :wink:

a przy głosowaniu w krakvecie znów szambo :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro lut 08, 2012 12:58 Re: Tytek wciąż gila ,wody zamarzła:(Panie mróz pofolguj ! !!

Dorcia daj linka ;)
Moje wprawdzie dawno boscha nie jadły, ale moze by tak im dać? Hmm...
ObrazekObrazek

villemo5

[poprzednia][następna]