Schronisko KRK - Dramat pilnie potrzebuje domku

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lut 07, 2012 11:05 Re: Schronisko KRK - Pralinek i Figielka proszą o domki!

Do adopcji Pralinek. Lenka, Mimi, czarna kociczka podrostek wysterylizowana w niedzielę, Figielka i czarnuszki ze szpitala są na garażu 1. Dwa z nich kocurek i kociczka dają się brać na ręce , głaskać. Są też koty kończące kwarantannę, czarno - biała kotka z czarną kropką na nosie i obróżką i trikolorka , są prześliczne ale nikt ich nie szuka.

mk999

Od: Śro lut 10, 2010 20:25

Post » Wto lut 07, 2012 16:25 Re: Schronisko KRK - Pralinek i Figielka proszą o domki!

A wiadomo może jakie Selma/Lola miała ID w schronisku? Bo zastanawiam się, czy to czasem nie taka jedna bura pięcioletnia Lola z g1, ona dawała nieźle popalić...
To ona:
Obrazek
ObrazekObrazek
Chcesz zabić i zniszczyć, zniewolić nienawiść? Ja też...

Lunszpik

Od: Czw lis 12, 2009 15:41

Post » Wto lut 07, 2012 16:45 Re: Schronisko KRK - Pralinek i Figielka proszą o domki!

na G2 są dwa koty; Mimi i Pomyłka
dwa bure, jedna grubszy, gruba chudsza z jasno brązowym podbródkiem

i moje pytanie; czy tak z głowy Ktoś pamięta, która jest jest, bo nie miałam czytnika interesuje mnie ta chuda :?

Mruczeek

Od: Sob kwi 19, 2008 10:35

Post » Wto lut 07, 2012 16:46 Re: Schronisko KRK - Pralinek i Figielka proszą o domki!

Pomyłka jest chudsza, Mimi ma taki zwisający brzuch
ObrazekObrazek

Lunszpik

Post » Wto lut 07, 2012 17:08 Re: Schronisko KRK - Pralinek i Figielka proszą o domki!

bo ten grubszy (Mimi) ładowała mi się dziś na kolana i mizianie było oki,
a ta chuda zołza Pomyłka (na to wychodzi) odwalała baranki, zaczepiała do zabawy i miziania, około minuty było ok, a potem rzuciła mi się na rękę i mnie pokąsała do krwi :twisted: świnia jedna, nie obrażając świni

nie mówi głośno aby jej nie dali na obserwację, ale uważajcie
jutro jeszcze upewnię się z czytnikiem

Mruczeek

Post » Wto lut 07, 2012 17:16 Re: Schronisko KRK - Pralinek i Figielka proszą o domki!

One obydwie niestety mają charakterek. Mimi bardzo nie lubi dotykania jej po brzuchu, czasami sama wspina się na ręce człowieka, a czasem się ni z tego ni z owego wkurza się i bije. Pomyłka też ma takie swoje umyślone. Dom z małymi dziećmi albo osobami które oczekują że kot się będzie zawsze miział bez zastrzeżeń niewskazany. A na pogryzienia do krwi bardzo polecam rivanol.
ObrazekObrazek

Lunszpik

Post » Wto lut 07, 2012 18:27 Re: Schronisko KRK - Pralinek i Figielka proszą o domki!

Lunszpik pisze:A wiadomo może jakie Selma/Lola miała ID w schronisku? Bo zastanawiam się, czy to czasem nie taka jedna bura pięcioletnia Lola z g1, ona dawała nieźle popalić...
To ona:
Obrazek

Lun odkryła Amerykę to Lola poszła do adopcji, bo została przeniesiona na garaż 1A i Państwo ją świadomie wybrali, na garażu robiła przy nich to samo.

mk999

Post » Wto lut 07, 2012 18:29 Re: Schronisko KRK - Pralinek i Figielka proszą o domki!

Mruczeek pisze:bo ten grubszy (Mimi) ładowała mi się dziś na kolana i mizianie było oki,
a ta chuda zołza Pomyłka (na to wychodzi) odwalała baranki, zaczepiała do zabawy i miziania, około minuty było ok, a potem rzuciła mi się na rękę i mnie pokąsała do krwi :twisted: świnia jedna, nie obrażając świni

nie mówi głośno aby jej nie dali na obserwację, ale uważajcie
jutro jeszcze upewnię się z czytnikiem

To na pewno Pomyłka, ona jest bardziej srebrno szara.
POMYŁKA - 15/12/11

Pomyłka jest burą kotką w wieku około 7 lat. Do schroniska została oddana przez swojego właściciela.
Pomyłka nie lubi innych kotów, w nowym domu powinna być jedynaczką.

Obrazek

Obrazek

mk999

Post » Wto lut 07, 2012 18:37 Re: Schronisko KRK - Pralinek i Figielka proszą o domki!

podstępna bestia :twisted:

Mruczeek

Post » Wto lut 07, 2012 18:47 Re: Schronisko KRK - Pralinek i Figielka proszą o domki!

Dobrze ze zabrali Lolę, jak się do nich przyzwyczai to będą mieli wspaniałego kota, ona chce człowieka ale musiał ją ktoś bardzo skrzywdzić.

Mimi powinna iść do spokojnego domu, bez dzieci . najlepiej do starszej Pani,moga być inne koty.
Ostatnio edytowano Wto lut 07, 2012 18:50 przez mk999, łącznie edytowano 1 raz

mk999

Post » Wto lut 07, 2012 18:49 Re: Schronisko KRK - Pralinek i Figielka proszą o domki!

No właśnie kojarzyłam tylko w końcu nie wiedziałam czy to ta, czy inna :lol:
Bo imiona się powtarzają, a bure koty są do siebie podobne...
Super, że poszła do domu, mam nadzieję że z czasem się uspokoi, bo to bardzo fajna kicia
ObrazekObrazek

Lunszpik

Post » Wto lut 07, 2012 19:41 Re: Schronisko KRK - Pralinek i Figielka proszą o domki!

Lun, czy ona się bawiła?Czy biegała za laserkiem?
Bo mnie sie wszystko juz miesza
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Wto lut 07, 2012 20:43 Re: Schronisko KRK - Pralinek i Figielka proszą o domki!

Nie za laserkiem, ale za wędką i sznureczkami tak. Biegała też za małą piłką, ale tylko chwilę.
Za laserkiem nie biegała, bo nie chciała biegać z innymi kotami.
ObrazekObrazek

Lunszpik

Post » Wto lut 07, 2012 20:50 Re: Schronisko KRK - Pralinek i Figielka proszą o domki!

miejmy nadzieję że się kobieta nie wystraszy i jej nie odda :?
pozytywne wsparcie potrzebne

Mruczeek

Post » Śro lut 08, 2012 9:01 Re: Schronisko KRK - Pralinek i Figielka proszą o domki!

A oto aktualne zdjęcia Pusia
Kiedyś wyglądał tak Obrazek
Dziś wrócił do formy i szaleje z innymi kotami chodzenie i wspinanie się nie
sprawia mu trudności . W tym miesiącu będzie już jego ostatnia operacja ,przynajmniej
mam taką nadzieje .
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

[poprzednia][następna]