Fundacja "JOKOT" - zbieramy 1% - info str. 1

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 07, 2012 22:56 Re: Fundacja "JOKOT" - zbieramy 1% - info str. 1

Nożem!

Już na jednej łapance byłam w szpilkach. Jak pierwsze chłodniejsze dni szły jakoś, o ile kojarzę :mrgreen:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto lut 07, 2012 22:58 Re: Fundacja "JOKOT" - zbieramy 1% - info str. 1

Szalony Kot pisze:Nożem!

Już na jednej łapance byłam w szpilkach. Jak pierwsze chłodniejsze dni szły jakoś, o ile kojarzę :mrgreen:

Niech zgadnę.... Baśka, Brzdąc, Toto i Balbyna? :twisted:
To nie były pierwsze, ino ostatnie chłodniejsze dni :lol:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto lut 07, 2012 23:00 Re: Fundacja "JOKOT" - zbieramy 1% - info str. 1

Kania - postrach Żoliborza, ostatnia z ocalałych na Tytanicu ( niestety) .
W sumie delikatna , miła staruszka. taka sympatyczna babcia jak z obrazka. Dobra wróżka czy cóś.. Ale gdy Tylko zobaczy Szaloną to łapie za nóż i lata za Szaloną po Rydygiera w okolicach Komisariatu. Twarz wtedy ma jak Arab przed lotem do stanów. i tak ganiają po Żoliborzu. Jedna w dresach II ligi zapaśniczek Pakistanu.( Szalona) a druga w ruskiej podomce. I krzyczą, że się nawzajem wykastrują. Niestety ja mieszkam i pracuję obok i muszę się tłumaczyć potem.
:mrgreen:
Czyli jak widzisz droga Aniko , w sumie nie ma o czym pisać. Po prostu : Kania to bliska koleżanka Martyny... :)

Po ostatniej ich majowej przebieżce mam torbę włosów.żadna nie chciała się przyznać która której. Stały w kajdankach i nie chciały pękać przed policją. Poszły w zaparte.
Ktoś chce na perukę?

:mrgreen:

lubię łapanki..

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Wto lut 07, 2012 23:00 Re: Fundacja "JOKOT" - zbieramy 1% - info str. 1

Wygadałem.....

salvadoredali67

Post » Wto lut 07, 2012 23:02 Re: Fundacja "JOKOT" - zbieramy 1% - info str. 1

Matko, jak tak to czytam, to sobie myślę, że jednak kotowanie to poważne zagrożenie życia jest :ryk:

OKI, chyba muszę częściej tak przychodzić, widać koteczki lepiej się łapią...
A w ogóle to za jutrzejszą łapankę kciuki: :ok:

Szalony Kot

Post » Wto lut 07, 2012 23:12 Re: Fundacja "JOKOT" - zbieramy 1% - info str. 1

Szalony, ponieważ na czwartek się niezła ekipa zebrała, to jutro chyba tylko kontrolnie podjadę zobaczyć jak to tam teraz wygląda ;) Jak masz ochotę, to oczywiście nie ma sprawy, ale marznąć będziemy w czwartek :twisted:

OKI

Post » Wto lut 07, 2012 23:19 Re: Fundacja "JOKOT" - zbieramy 1% - info str. 1

Ja z ogłoszeniem parafialnym przychodzę ;) -> czy może nie ostała się na jutro (lub pojutrze? lub za 3 dni? za 4?) jakaś klatka-łapka z człowiekiem (nie ja :roll: - nie mogę dźwigać), który by mógł spróbować złapać kotkę z tego wątku: viewtopic.php?f=1&t=138571 ?
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Wto lut 07, 2012 23:23 Re: Fundacja "JOKOT" - zbieramy 1% - info str. 1

OKI pisze:Szalony, ponieważ na czwartek się niezła ekipa zebrała, to jutro chyba tylko kontrolnie podjadę zobaczyć jak to tam teraz wygląda ;) Jak masz ochotę, to oczywiście nie ma sprawy, ale marznąć będziemy w czwartek :twisted:

W czwartek to ja nie mogę :oops:
Dla mnie tylko środa...

Szalony Kot

Post » Wto lut 07, 2012 23:28 Re: Fundacja "JOKOT" - zbieramy 1% - info str. 1

Anika, od piątku tak - na czwartek już jest grupa ludzi pod pałacem zwołana, a tam naprawdę im więcej klatek tym lepiej.
Może teraz, jak są mocno głodne, będą się lepiej łapać. Prócz kociaków tam są co najmniej dwie płodne kotki :?
Potem i tak jakieś 3-4 dni trzeba będzie odczekać, to klatki będą wolne.

Szalony Kot pisze:
OKI pisze:Szalony, ponieważ na czwartek się niezła ekipa zebrała, to jutro chyba tylko kontrolnie podjadę zobaczyć jak to tam teraz wygląda ;) Jak masz ochotę, to oczywiście nie ma sprawy, ale marznąć będziemy w czwartek :twisted:

Dla mnie tylko środa...

No to podjedziemy na chwilę i zrobimy rekonesans :twisted:

OKI

Post » Wto lut 07, 2012 23:29 Re: Fundacja "JOKOT" - zbieramy 1% - info str. 1

*anika* pisze:Ja z ogłoszeniem parafialnym przychodzę ;) -> czy może nie ostała się na jutro (lub pojutrze? lub za 3 dni? za 4?) jakaś klatka-łapka z człowiekiem (nie ja :roll: - nie mogę dźwigać), który by mógł spróbować złapać kotkę z tego wątku: viewtopic.php?f=1&t=138571 ?

Mieszkam niedaleko. mogę sobotę albo niedziele poświęcić dla kiciusia. powiedz skąd zabrać klatkę. pojadę przywiozę. podstawię. Łapać nie umiem. co prawda szybko sie uczę i widzę , że wystarczy z dala od Kani i być jak Szalony w szpilkach. i się złapie. jakby ktoś to ja mogę zawieźć, przywieźć. docieplić w ciepłym aucie. :D
w samochodzie można palić. to auto dla normalnych. :ok:

Shrek zostanie w domu. nie będzie robił za nagonkę bo przestraszy karmicielkę.

jakby co to na privie.

salvadoredali67

Post » Wto lut 07, 2012 23:39 Re: Fundacja "JOKOT" - zbieramy 1% - info str. 1

OKI pisze:Anika, od piątku tak - na czwartek już jest grupa ludzi pod pałacem zwołana, a tam naprawdę im więcej klatek tym lepiej.
Może teraz, jak są mocno głodne, będą się lepiej łapać. Prócz kociaków tam są co najmniej dwie płodne kotki :?
Potem i tak jakieś 3-4 dni trzeba będzie odczekać, to klatki będą wolne.

Szalony Kot pisze:

Dla mnie tylko środa...

No to podjedziemy na chwilę i zrobimy rekonesans :twisted:

Ten rekonesans to mi coś procentowo pachnie :twisted:
Żartuję, oczywiście, to tylko daj mi znać jutro gdzie i o której :ok:

Szalony Kot

Post » Śro lut 08, 2012 1:43 Re: Fundacja "JOKOT" - zbieramy 1% - info str. 1

salvadoredali67 pisze:
*anika* pisze:Ja z ogłoszeniem parafialnym przychodzę ;) -> czy może nie ostała się na jutro (lub pojutrze? lub za 3 dni? za 4?) jakaś klatka-łapka z człowiekiem (nie ja :roll: - nie mogę dźwigać), który by mógł spróbować złapać kotkę z tego wątku: viewtopic.php?f=1&t=138571 ?

Mieszkam niedaleko. mogę sobotę albo niedziele poświęcić dla kiciusia. powiedz skąd zabrać klatkę. pojadę przywiozę. podstawię. Łapać nie umiem. co prawda szybko sie uczę i widzę , że wystarczy z dala od Kani i być jak Szalony w szpilkach. i się złapie. jakby ktoś to ja mogę zawieźć, przywieźć. docieplić w ciepłym aucie. :D

jakby co to na privie.

a to w ogóle kocur jest, nie kotka :twisted: cały czas mi się myli.

Osobą która mieszka blisko miejsca gdzie przebywa kot oraz ma kontakt z karmicielką kota jest mamuśka.

Mnie tam raczej w ogóle nie będzie ;) tzn. nie przewiduję że mam być.

Dasz radę się z nią skontaktować? :)
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Śro lut 08, 2012 9:33 Re: Fundacja "JOKOT" - zbieramy 1% - info str. 1

Czy przypominacie o głosowaniu na Kociarza Roku? viewtopic.php?f=1&t=137334&p=8545351#p8545351
kussad pisze:Całkowicie spadł ten wątek! Głosowanie kończy się 10 lutego. Nie widać nigdzie cząstkowych wyników i poznamy tylko ostateczny.
Dużo osób na tym drugim wątku pisze o oddaniu głosu na innych kandydatów :|
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro lut 08, 2012 10:29 Re: Fundacja "JOKOT" - zbieramy 1% - info str. 1

Ale coby się nie stało To Jokot, Dr Maciej, tu zebrani , ich koty oraz Shrekuś i tak będą moralnymi zwycięzcami.

A jeśli się nie uda i wygra Balcerkowa to zmotywowani, pełni sił i głodni zwycięstwa zaczną się przygotowywać do zawodów na kociarza w przyszłym roku....

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

salvadoredali67

Post » Śro lut 08, 2012 10:30 Re: Fundacja "JOKOT" - zbieramy 1% - info str. 1

*anika* pisze:
salvadoredali67 pisze:

jakby co to na privie.

a to w ogóle kocur jest, nie kotka :twisted: cały czas mi się myli.

Osobą która mieszka blisko miejsca gdzie przebywa kot oraz ma kontakt z karmicielką kota jest mamuśka.

Mnie tam raczej w ogóle nie będzie ;) tzn. nie przewiduję że mam być.

Dasz radę się z nią skontaktować? :)

to jest jakaś różnica między kotem a kotką?

skontaktuję sie.

salvadoredali67

[poprzednia][następna]