Moderator: Moderatorzy
Megana pisze:Się żem dziś o świcie wywaliła aż musk mi zachlupotał. Teraz kość ogonowa mnie boli, ała...
Ludzkość miała najgłupszy pomysł, że wylazła z tej wody. Ja mogłabym spędzać na basenie całą dobę.
Ale tam, nie będziemy czekać, usuniemy źródło bólu... -Amputujemy ogonek!Megana pisze:Skąd mam wiedzieć, czy on czasem nie pękł był...?
Podobnież zresztą to bez różnicy i tak z pękniętem nic nie da się zrobić.
Trza przeczekać.
annafreesprit pisze:Ale tam, nie będziemy czekać, usuniemy źródło bólu... -Amputujemy ogonek!Megana pisze:Skąd mam wiedzieć, czy on czasem nie pękł był...?
Trza przeczekać.
Rękę królewny?Megana pisze:Ja chcę na rentę królewnyyyyy...!
Eee tam, nie da się? Nie takie rzeczy... Da się! Najwyżej zwieracze bedą mniej sprawne...Wima pisze:Po ewolucji to chyba razem z rzycią .... a wtedy na co Megana będzie padać?!?annafreesprit pisze:Ale tam, nie będziemy czekać, usuniemy źródło bólu... -Amputujemy ogonek!Megana pisze:Skąd mam wiedzieć, czy on czasem nie pękł był...?
Trza przeczekać.
Na cztery łapy! Sie naumie od swoich kotów.Wima pisze: na co Megana będzie padać?!?
annafreesprit pisze:Na cztery łapy! Sie naumie od swoich kotów.Wima pisze: na co Megana będzie padać?!?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości