Moderator: Moderatorzy
Megana pisze:(...) pańcia mówi, że ze mną nie ma żadnych problemów i jestem psem idealnym.
Ale generalnie bardzo sobie chwali pudełka, wymoszczone poduszkami ze szmateksu.
Dupencję pańcia wystrzyguje, bo strasznie się sfilcowała i kocica wygląda jak głupia.l
Paranoja! Ostatnio w Auchan na Woli były jaśki -na wagę- po 7 zł/kg (gówniane, bo powłoczka z flizeliny) lub 9 zł/kg (w bawełnianej poszewce).Megana pisze:Poduszki i pościelowe są w szmateksie na Grójeckiej. Podrożały do 15 zł za kg...
annafreesprit pisze:Dupencję pańcia wystrzyguje, bo strasznie się sfilcowała i kocica wygląda jak głupia.lZabrać Pańci nożyczki!
Kto strzyże kota w takie mrozy?!
Wolny kraj? -Wolno kotu naszczać na podłogę w łazience (chociaż ja bym ogon wyrwałaMegana pisze:A po co Dupencji jakieś futro, ja się pytam? Kocica nie oddala się od kominka dalej niż dwa metry - no chyba, że skoczy naszczać na podgrzewaną podłogę w łazience...annafreesprit pisze:Dupencję pańcia wystrzyguje, bo strasznie się sfilcowała i kocica wygląda jak głupia.lZabrać Pańci nożyczki!
Kto strzyże kota w takie mrozy?!
joszko89 pisze:Kartofel jest uroczym staruszkiem...fistaszkowe ubranko też mi się podobaJak te jego chude łapinki mogą tak ryć?!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości