Porównując Ryśkę z Tomciem doszłam do wniosku, że Ryś jest w jakimś stopniu mikrokotkiem - 3,0 - w porywach 3,2 kilo kota i zgadzam się, że mikrokotki mają to "coś"
Witajcie kochane! U nas na szczęście wszystko wraca do normy-Arielek w coraz lepszej formie,Adele już całkiem zdrowa.Bella jest przesłodka-mało tego-ona jest wręcz namolna z tym jej przywiązaniem i całowaniem-jak nie szaleje z Adele,to pcha się na kolana i daje buzi! Dzisiaj moja znajoma-ta Ewa od kociaków z Kretowin-przygarnęła następnego kota-młodą koteczkę ,która została wywalona od niej z pracy na mróz -stało się to w piątek po połdniu-na szczęście wczoraj wieczorem kocina wróciła i dzisiaj Ewa przyniosła ją do domu-kicia przeziębiona,zarobaczona,więc poszłam z nią do wetki-dostała leki-szotapen,lydium,rapidexon i aniprazol na robale.Oczywiście poszło z mojej kiszeni -mam nadzieję,że kicia szybko dojdzie do siebie!!! Koteczka dostała na imię .....Nel (to imię nadała jej Ewa,nie ja)
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier