to kto mi pojedzie do Piaseczna?????-przecież bez wizyty kota nie oddam a szkoda domku
a oto jakiego pieknego "potomstwa" dorobili się nasz Tomuś & Jerry
Moderator: Estraven
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" 

naline pisze:Witam się na wątku, bo ja to cichy podczytywacz jestem.
O widzę, że Pani z Piaseczna dzwoniła co była w sobotę na Paluchu.
Nie ma nikogo z okolic Piaseczna do odbycia wizyty PA?
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"

smarti pisze:Kulka..........................................................................................Funio
![]()
Ulunia...............................................................................................Margo
![]()
Figa![]()
Diego![]()
Śnieżek/Piesuniaz Ulunią
![]()
Śnieżka![]()
wszelkie prawa zastrzeżone by Jamkasica![]()

powiedziałby że miałem kiedyś pęknięte prawe oczko

Użytkownicy przeglądający ten dział: Fcfrnof, puszatek i 76 gości