
a co do mięska dla puchatego pulpeta to zawsze myślałam odwrotnie - że najlepsze mięsko to takie czyste, bez żyłek, ścięgien, itp.


Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:Żartujesz z tą tilapia![]()
![]()
![]()
![]()
wstyd się przyznać że mi smakuje
ewar pisze:Mięso powinno być przemrożone i potem sparzone.Kurczak, wołowina, indyk, nie wieprzowina.Ryby rzadko.Moje koty nie lubią podrobów, tylko Czaruś zje serca lub nerki ( te daję wyjątkowo).Słyszałam, że mięso takie jak wołowina powinno mieć trochę twardych części, koty gryząc to czyszczą sobie ząbki.
Odpowiem za Zosię.Muszą się dostosować do terminu p.Marcina.On bywa w Stalowej Woli od czasu do czasu, ale na pewno nie co tydzień.Od niego też więc zależy termin przyjazdu Matwieja.
ewexoxo pisze:cierpliwość jest cnotą - powtarzaj - cierpliwość jest cnotą - powtarzaj - cierpliwość jest cnotą...
ewar pisze:Jeżeli kupuję porcję tylko "na dzisiaj" to tylko sparzam.Kocia zdobycz nie jest mrożona, ani parzona, a koty wolnożyjące są zarobaczone.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 8 gości