Nie mogę powiedzieć na 100 %, że kot nie był badany, ale... Od niedawna w schronie jest nowa wetka, myślę że namówię ją, żeby mu się dokładnie przyjrzała, chociaż tyle. Czy taka opuchlizna może świadczyć o czymś konkretnym?
Ta opuchlizna to mogą (ale nie muszą) być powiększone węzły podżuchwowe, może ma jakiś stan zapalny w górnych drogach oddechowych? Nie wiem, w każdym razie wygląd to trochę dziwnie...
W tym boksie to wszystkie koty są zasmarkane, niektóre z nich oddychają tak głośno, że słychać w korytarzu chyba Pogadam z wetką w piątek lub w sobotę i dam znać co z kotem.
Poszukuję osoby,która zgodziłaby się przeprowadzić wizytę "poadopcyjną" na terenie Lublina. Kotka dzisiaj jedzie do nowego domu,nie wiem kiedy standardowo taka wizyta powinna się odbyć . Szczegóły napisałabym na pw.
Byłam w sobotę w schronie, niestety dyżuru nie miała wetka, z którą chciałam porozmawiać o Zinoxie. Poszłam do niego i z tego, co mu się przyjrzałam (nawet przyszedł się przywitać i nie był już tak niedostepny ) to nie wygląda, żeby miał kk i oddycha całkiem normalnie, ale i tak nie omieszkam zapytać wetki o niego.
ot dziewczyny i chłopaki, zachęcam do wzięcia udziału w głosowaniu na kandydata KV. walka w ankiecie między Pomorzankami a FANem wyrównana, ale możliwości zdobywania karmy na codzień przez dwóch kontrkandydatów już nie viewtopic.php?f=13&t=122555&start=1350