Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
itaka pisze:Wiecie, że nie damy rady z tym same. Trzeba zrobić dużą akcje na FB i gdzie się da. Jak tam wjeżdża sprzęt to na łączkę na PKS też zaraz wjadą
Mam czas by ogłosić porządnie jednego z kotów. Którego, pozostawiam wam do decyzji
skwareek pisze:Co miesiac w Pakcie Czarownic sponsorujemy pakiet ogloszen jednego kota u CatAngel, moge zglosic jakiegos dworcowiaka tylko tez napiszcie ktorego.
Witam, jeśli któraś kotka jest sterylizowana i na tyle młoda, żeby się przyzwyczaić do nowego miejsca, to w moim ogrodzie stoi niezamieszkana, ocieplona kocia budka i zawsze pełne miseczki. Proszę o kontakt na priv.
fuerstathos pisze:Z naszej strony na FB po wrzuceniu info o kolejnym stadzie przy dworcu:Witam, jeśli któraś kotka jest sterylizowana i na tyle młoda, żeby się przyzwyczaić do nowego miejsca, to w moim ogrodzie stoi niezamieszkana, ocieplona kocia budka i zawsze pełne miseczki. Proszę o kontakt na priv.
Osobę znam, pomagali nam przy sterylkach.
fuerstathos pisze:Z naszej strony na FB po wrzuceniu info o kolejnym stadzie przy dworcu:Witam, jeśli któraś kotka jest sterylizowana i na tyle młoda, żeby się przyzwyczaić do nowego miejsca, to w moim ogrodzie stoi niezamieszkana, ocieplona kocia budka i zawsze pełne miseczki. Proszę o kontakt na priv.
moorland pisze:fuerstathos pisze:Z naszej strony na FB po wrzuceniu info o kolejnym stadzie przy dworcu:Witam, jeśli któraś kotka jest sterylizowana i na tyle młoda, żeby się przyzwyczaić do nowego miejsca, to w moim ogrodzie stoi niezamieszkana, ocieplona kocia budka i zawsze pełne miseczki. Proszę o kontakt na priv.
wysłałam pw
paula_kropcia pisze:Słuchajcie czy któraś z Was próbowała coś ugotować kiedyś dworcowiakom? Bo tak się zastanawiam właśnie czy by nie wykorzystać kurczaka z rosołu , dołożyć ryż itp i zrobić papkę. Nie wiem czy by zjadły? bo może są wybredniochy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 99 gości