Puszek, Garfildosek mają swój nowy dom.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 05, 2012 16:37 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash tymczasują II

zaglądam i pytam o samopoczucie? :wink:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Nie lut 05, 2012 16:52 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash tymczasują II

Ledwo zyję....
Karina śmieje się na caly głosik :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Nie lut 05, 2012 16:57 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash tymczasują II

A mama już powiedziała? :)

rudy kociak

Post » Nie lut 05, 2012 17:02 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash tymczasują II

Jeszcze nie.... a czekam na to jak nie wiem co :mrgreen: :mrgreen:

joarkadia

Post » Nie lut 05, 2012 19:33 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash tymczasują II

Dziś dzień kocich spacerów....
Najpierw maluchy pochodziły sobie po ławie (dość zagraconej :oops: :oops: ) i pozwalały wszystko co się tylko dało. Potem wpadł tam z ucieczką przed maluchami kolejno Ryś i Garfildosek zwalając świeżo poukładane rzeczy. Nie zdążyłam posprzątać do końca i wpadł Puszek z podkulonym ogonem i obłędnym strachem w oczkach - coś się kotu śniło strasznego, bo maluchów nie było w pobliżu, a Puszek zaanektowała dla siebie fotelik Kariny. Nagle zerwał się na rownie łapki i biegiem do mnie - miedzy nami stała tylko ława, ale co to dla Puszka Skocznego i Niezważającego na Rzeczy
A Karina patrzyła się na to i śmiała się od ucha do uszka :1luvu: :1luvu:

joarkadia

Post » Pon lut 06, 2012 10:33 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash tymczasują II

Panienka Karina dziś usiadła oparta o poduszkę i obserwuje jak mamusia to opisuje. Dodaje swoje komentarze, oczywiście, któe wszystkie notuję z pełną powagą i umieszczę na wątku :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Rezydenci zmęczeni nocnymi ucieczkami przed maluchami próbują się zdrzemnąć teraz co wcale nie jest takie łatwe przy bieganinie maluchow Garfildosek pilnuje swojej pańci przy zdejmowaniu skarpetek, Ryszard Wspaniały pilnuje aby mała nie sturlała się z kanapy, as Puszek aby nie dotykała ściany. Maluchy biegają, szaleją, przytulają się i podgryzają, a potem przychodzą pomiauczeć do mnie. Tango nauczył się barankować i jak tylko wchodzę do kuchni to mam już czarnego pod ręką prosząvego o jedzonko. Cash próbuj się wspinać po nogach.....

joarkadia

Post » Pon lut 06, 2012 10:44 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash tymczasują II

Cieszymy się bardzo z postępów Karinki :ok: :1luvu: . A Ty lepiej się już czujesz? Bo mi za to znowu gardło wysiadło :mrgreen:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Pon lut 06, 2012 10:50 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash tymczasują II

Jak ostatnio mi gardło wysiadło to tak piszczałam, ze nawet koty mnie nie słyszały :mrgreen: :mrgreen: Karina tez patrzyła się dziwnie na mnie :mrgreen: :mrgreen:
Cukier szaleje..... norma 100 a ja mam od 0 do 600..... cukier sie nie uspokoi do czasu wyrównania pracy nerki, a nerki nie uspokoją się do czasu przeszczepu po którym dostane leki ktore rozwala cukier do konca... as kazde wahanie cukru to gorzej widzę.... i tak w kółko :roll:
A w niedzielę chrzciny panienki Kariny Wacławy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

joarkadia

Post » Pon lut 06, 2012 13:24 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash tymczasują II

joarkadia pisze:Panienka Karina dziś usiadła oparta o poduszkę i obserwuje jak mamusia to opisuje. Dodaje swoje komentarze, oczywiście, któe wszystkie notuję z pełną powagą i umieszczę na wątku :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Rezydenci zmęczeni nocnymi ucieczkami przed maluchami próbują się zdrzemnąć teraz co wcale nie jest takie łatwe przy bieganinie maluchow Garfildosek pilnuje swojej pańci przy zdejmowaniu skarpetek, Ryszard Wspaniały pilnuje aby mała nie sturlała się z kanapy, as Puszek aby nie dotykała ściany. Maluchy biegają, szaleją, przytulają się i podgryzają, a potem przychodzą pomiauczeć do mnie. Tango nauczył się barankować i jak tylko wchodzę do kuchni to mam już czarnego pod ręką prosząvego o jedzonko. Cash próbuj się wspinać po nogach.....

No to trzeba uczcić tę historyczną chwilę i jakże ważną w życiu młodej damy :piwa: :piwa: no teraz malutka powiedz głośno mama i zobaczysz jak mamusia rozpłynie się ze szczęścia :wink:

rudy kociak

Post » Pon lut 06, 2012 13:36 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash tymczasują II

Mama przed chwilką miała totalny atak smiechu - panienka jadła obiadek indyczka w pomidorach. Towarzyszyły jej koty - Casj i Tango. Pilnowały obaj aby nic sie nie zmarnowało ze słoiczka 0 co Karince nie zmieściło się w buzi kociaki pracowicie wylizywały na bieżąco :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Rezydenci spokojnie poczekali na swoją kolei na saszetki mokrego :mrgreen: Tango i Cash mimo że panienka spożyla już obiadek (całe 150 gr 8O na raz )nadal siedzą w bliskiej od niej odległości i na wszelki wypadek bacznie ją obserwują wylizując sobie czerwone pyszczulki. Tak wylizały buźkę Karinki że nie muszę jej myć :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Kochane kociaste :1luvu: :1luvu: :1luvu:

joarkadia

Post » Wto lut 07, 2012 9:25 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash tymczasują II

Koty zeżarły serek z czosnkiem...... nie będę dzisiaj przytulać się do nich :roll: Nie wiem które kocię rozpoczęło szaleństwo nocne, ale w końcu dołączyły się wszystkie... Tango i Cash rozumiem - maluychy..... ale Ryś i Garfildosek biegające po ścianach i firankach :?: :?: :?: Kotś mi koty chyba podmienił albo w dupcie wsadził dobrze naładowane baterie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Kociaki wszystkie biegają jak oszalałe, wskakują wszędzie gdzie się tylko da i nie da 8) A wczoraj tak kunsztownie poukładałam rzeczy na szafie.... dziś muszę robić to samo zbierając wszysko z podłogi. W łazience zbite dwa flakony, śmierdzi perfumami szatańsko....
Koty dbają aby mi się nie nudziło :ryk:

joarkadia

Post » Wto lut 07, 2012 9:59 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash tymczasują II

8O twoje koty mają dziwne upodobania żywieniowe,serek z czosnkiem to mnie zaskoczyło :lol: zachowanie kotków wskazuje na to,że wiosna blisko :wink: albo może ja rozmarzyłam się :ryk:

rudy kociak

Post » Wto lut 07, 2012 11:36 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash tymczasują II

Zezarly cake opakowanie serka Twoj smak z czosnkiem.... 8O sama się zdziwiłam....
Jutro neurolog, pojutrze neurochirurg...
A ja osiwieję....

joarkadia

Post » Śro lut 08, 2012 10:52 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash tymczasują II

to ja sobie tu przysiądę
się przywitam :D i poczytam
Obrazek
PRZEJDŹ NA CIEMNĄ STRONĘ MOCY ! ...mamy ciasteczka...

Barenziah

Od: Wto sie 23, 2011 23:22

Post » Śro lut 08, 2012 14:52 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash tymczasują II

Zapraszamy :1luvu: Na pierwszy wątek również :mrgreen:

joarkadia

[poprzednia][następna]